Katrīne Vasiļevska atsaka reperim Jānim Krīvēnam

tautaruna.lv 8.septembris 2023, 17:30
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Šovs “Slavenības Bez filtra” viesojās lielā lielkoncerta ģenerālmēģinājumā pirms paša koncerta. Mēģinājuma gaiteņos Katrīne Vasiļevska satika influenceri un reperi Jāni Krīvēnu, kurš nevilcinoties skaisto blondīni uzaicināja uz savu šovu “Pāļa bazars”. Katrīne nekavējoties atsaka. Iemesls - Pēteris to neļaujot, jo lielākas pļāpas dzērumā par viņu neesot.

Šajā nedēļas nogalē Mežaparka estrādē norisinājās lielais lielkoncerts, kas ap sevi pulcēja Latvijā populārākos un mīlētākos mūziķus. Pašmāju realitātes šovam “Slavenības. Bez filtra” bija iespēja viesoties gaidāmā koncerta ģenerālmēģinājuma un kādā no pauzēm, uz nelielu sarunu Katrīne aicināja reperi Jāni Krīvēnu. Viņa šovs “Pāļa bazars” ir viens no skatītākajiem internetā, tāpēc ilgi nevilcinoties, Jānis mēģina aicināt Katrīnu piedalīties, taču viņa uzreiz atsaka, jo kā izrādās, vīrs to esot aizliedzis.

“Man vīrs aizliedza. Viņš teica, ka es nemāku dzert un es nedrīkstu nākt pie tevis!”

Katrīne pati atzīst, ka viņai nav bail dzert, bet visliekākās bailes ir par to, ka ko viņa varētu vieglā reibumā izstāstīt, tāpēc turēsies tālāk no Krīvēna šova.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas