"Tik ļoti skumji un sāpīgi". Dzīvnieku aizsardzības biedrība dalās ar sirdi plosošu stāstu

tautaruna.lv 8.septembris 2023, 9:20
 
pexels.com
Dzīvnieku aizsardzības biedrība "Ar sirdi delnā" sociālajā medijā "Facebook" dalījusies ar sirdi plosošu ziņu.

Pirms pusotras nedēļas biedrība sociālajā medijā "Facebook" vērsās pie līdzcilvēkiem ar lūgumu palīdzēt, lai varētu izdzīvot.

Biedrība nonākusi neapskaužamā situācijā, kad līdzekļu trūkst un izveidojušies neskaitāmi parādi par ēdienu, elektrību un citām lietām.

"Skumji, tik ļoti skumji un sāpīgi..." Tā 7. septembrī "Ar sirdi delnā" atkal vērsās pie līdzcilvēkiem minot, ka uz palīdzības saucienu atsaukusies vien pavisam mazs cilvēku pulciņš.

"Pusotras nedēļas laikā ar manu iepriekšējo ierakstu padalījušies vien nepilni 450 cilvēki... Rezultātā, izdevās nosegt tikai pāris parādus 1934 eiro apmērā. Tas arī viss. Toties ar lūgumu atvest vai atsūtīt vecos palagus un dvieļus - pusotrs tūkstotis. Bet patiesība ir tāda, ka ar palagiem un dvieļiem, diemžēl, nevienu neizglābsi, nepabarosi, neizārstēsi. Savukārt šis te bija tiešām lūgums pēc reālas palīdzības, lai glābtu dzīvības, ļautu tām dzīvot un būt LAIMĪGĀM..."

Kā atklāj biedrība, tad vairumam cilvēku vēlme palīdzēt nelaimē nonākušajiem dzīvniekiem rodas vien ap Ziemassvētku laiku. "Vairumam cilvēku vēlme palīdzēt rodas tikai Ziemassvētku laikā. Vai tiešām visos pārējos mēnešos mums vienkārši jāpaiet garām citu ciešanām…?"

Ikdienā biedrība saņem neskatāmi daudz zvanu ar lūgumiem palīdzēt dzīvniekiem. Līdzko palīdzība ir sniegta par aprūpē paņemto dzīvnieku tiekot aizmirsts.

Biedrībā šobrīd mitinas 150 dzīvnieki, kuri izglābti no nāves. Lai arī situācija nav viegla, "Ar sirdi delnā" raksta, ka šogad teju 40 viņu aprūpē nonākušo kaķu un suņu ir atraduši sev jaunas mājas.

Šobrīd biedrībai izveidojies vairāk nekā 300 eiro liels elektrības parāds, 5016 eiro liels veterināro pakalpojumu parāds un teju 2500 eiro liels parāds par dzīvnieku barību. Viņi lūdz ikvienam, kam ir iespēja, ziedot naudu "Ar sirdi delnā", lai varētu parūpēties par dzīvniekiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:16

Jaunākās diskusijas