Olimpiskas sportists apsūdzēts vairākos seksuāla rakstura uzbrukumos pret nepilngadīgu meiteni

tautaruna.lv 8.septembris 2023, 10:30
 
pexels.com
Lielbritānijas olimpiskās komandas sportists stājies tiesas priekšā. Viņš apsūdzēts vairākos seksuālos uzbrukumos, vēsta "The Sun".

33 gadus vecais britu peldētājs Antonijs Džeimss, kurš Lielbritāniju pārstāvēja 2012. gada Londonas olimpiskajās spēlēs, apsūdzēts izvarošanā.

Sportistu apsūdz vairākos izvarošanas gadījumos un citos seksuālos noziegumus, kuros par cietušo atzīsta nepilngadīga meitene.

Peldētājs stājās tiesas priekšā 6. septembrī.

Sportista vaina vēl nav pierādīta, taču viņa iespējamo pastrādāto noziegumu saraksts ir visai garš. Pret viņu izvirzītas trīs apsūdzības par nepilngadīgas meitenes izvarošanu, emocionālu iespaidošanu, kontorlējošu uzvedību. Kā arī pret viņu izvirzītas divas apsūdzības par miesas bojājumu nodarīšanu.

Lielbritānijas sportists tiek apsūdzēts par vairāku dzimumnoziegumu pastrādāšanu pret bērniem, tostarp erotiska satura fotogrāfiju glabāšanu, seksuālām attiecībām ar meiteni vecumā no 13 līdz 15 gadiem.

Kā tiek ziņots, tad Antonijs Džeimss papildus sportista karjerai strādā arī par policijas virsnieku. Pēc apsūdzību izvirzīšanas viņš ticis atstādināts no amata.

Olimpiskajās spēlēs Antonijs Džeimss ieguva 31. vietu tauriņstila peldēšanā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas