Rēders par saviem izteikumiem ēterā izpelnās sabiedrības kritiku

tautaruna.lv 2.septembris 2023, 0:30
 
Ekrānšāviņš no ltv
Režisors Alvis Hermanis nesen piedalījās LTV1 raidījumā “1 pret 1”, kuru vada Gundars Rēders. Cilvēki soctīklos turpina apspriest A. Hermaņa paustās atziņas, tapat netiek taupīta kritika raidījuma vadītājam.

"Rēders ir izcili pretīgs tips. "Izliksimies, ka kaut ko saprotat no politikas…”, saka Hermanim. Tà augstprātība un pārākuma apziņa ir pilnīgi taustāma. Rēdera arogance izpaužas regulāri. Jāsaprot ,ka LTV1 un citos Latvijas medijos nav žurnālistu, ir valdošos apkalpojoši propogandisti tāpat kā Krievijā!" uzskata Krista.

Ilze: Viņš nav pretīgs. Viņš vienkārši ir neprofesionāls.

Batja: Žurnaļugas, tā viņus sauc.

Spirit: Rēders bija aizvainots par Hermaņa precīzo trāpījumu - sabiedriskie mediji nepārstāv sabiedrību, bet gan spēlē establišmenta pusē. Tas nu ir nenoliedzami. Tāpat, kā Hermaņa precīzais novērojums par sab mediju lomu JV uzvaras panākšanā uz 14.Saeimas vēlēšanām.

Normunds: Tas diezgan skaidri norāda, cik dziļa profesionālā krīze ir piemeklējusi žurnālistiku. LTV un LR nodarbojas ar neslēptu un nekritisku varas apkalpošanu.

Linda: Ak vai, beidzot vēl kāds to pamanījis, to, ka sabiedriskie mediji ir valdības rupors. Visiem, kam ir cits viedoklis tiek aizvērta mute vai netiek atkārtoti ļauts izteikties. Ļauni!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:51

Jaunākās diskusijas