Somu tūrists: Mums ir ļoti slikti ceļi, bet ne tik slikti kā Latvijā

tautaruna.lv 2.septembris 2023, 11:12
 
F64
Pirms trīs gadiem vēstīts par ceļu satiksmes negadījumu Rīgā, Ģertrūdes ielā, kur divas automašīnas ielūza bruģī. Toreiz Rīgas dome steidza labot seno ceļa segumu, lai nekas tāds vairs neatkārtotos. Par spīti centieniem, otrdienas rītā kaut kas līdzīgs notika Audēju ielā, kur automašīnas vadītājs pēkšņi attapās, iestrēdzis milzīgā bedrē, vēsta "Degpunktā".

Jānis ap plkst. 10.00 no rīta centās novietot automašīnu “Dacia” Audēju ielas malā, netālu no lielveikala “Galerija centrs”. Manevra laikā transportlīdzekļa priekšējā labā riepa pēkšņi iebruka pamatīgā bedrē, aptuveni pusmetru zem bruģa seguma. Jānis ar savu darba automašīnu vairs netika ne uz priekšu, ne atpakaļ.

Policijas ekipāžas darbinieki izsniedza Jānim paskaidrojuma veidlapu turpat uz vietas. Kamēr automašīnas vadītājs, knapi atguvies no pārsteiguma, centās uz lapas aprakstīt notikušo, garāmgājēji uzņēma fotoattēlus un video kadrus ar saviem mobilajiem telefoniem. Tūristus notiekošais uzjautrināja.

“Somijā mums ir ļoti slikti ceļi. [DP: Vai tad? Esmu tur bijusi, nešķiet tik traki.] Nē, mums ir ļoti slikti ceļi, bet ne tik slikti kā šeit. Šeit ir daudz sliktāk,” saka tūrists no Somijas Mika.

“Ielas Vācijā noteikti ir labākā stāvoklī. Šis ir briesmīgi. Autovadītājam tas ir biedējoši… Jā, pilnīgi noteikti,” pauž tūriste no Vācijas Astrīda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas