Ēģiptē daivinga laikā pazūd tūriste - četru bērnu mamma

tautaruna.lv 2.septembris 2023, 17:11
 
AFP/Scanpix/LETA
Krievu tūriste pazuda Ēģiptē niršanas laikā. Četru bērnu māte no Sanktpēterburgas kopā ar vīru profesionālu ūdenslīdēju pavadībā nira netālu no Hurgadas, taču atpakaļ viņa tā arī neatgriezās, raksta Life.

Jurijs un Kristīna devās 10 dienu kruīzā un nolēma ienirt vienā no populārākajām vietām Ēģiptē - netālu no Giftun salas, uz dienvidiem no Hurgadas. Kopumā grupā bija 27 pieredzējuši ūdenslīdēji. Tūristi tika sadalīti vairākās kompānijās, kuras pēc kārtas nira. Kristīna un Jurijs deviņu cilvēku grupā nokļuva zem ūdens, bet pēc brīža izpeldēja tikai astoņi. Kristīna pazuda.

Gidi pastāstīja, ka krievu pāris esot pārsniedzis starptautiski atļauto dziļumu un ieniris līdz 110 metru dziļumam. Taču vīrietis jutās slikti lielā dziļuma dēļ un nolēma peldēt atpakaļ, kamēr viņa sieva turpināja nirt vēl dziļāk.

Tagad sievieti meklē trīs laivas, vīrs organizē meklēšanu, bet cerību tikpat kā nav. Jurijs uzrakstīja vēstuli Hurgadas gubernatoram ar lūgumu nosūtīt uz vietu helikopteru. Pārim ir četri dēli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas