Baumo par problēmām Harija un Meganas laulībā; princis pošas uz Lielbritāniju

tautaruna.lv 2.septembris 2023, 5:00
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
Princis Harijs atgriezīsies Apvienotajā Karalistē, lai atzīmētu viņa vecmāmiņas karalienes Elizabetes II, kura aizgāja mūžībā pagājušā gada 8.septembrī, pirmo nāves gadadienu. Par to ziņo DailyMail.
Harijs negrasās komunicēt ar savu brāli Velsas princi Viljamu un tēvu karali Čārlzu. Turklāt viņš Lielbritānijā ieradīsies bez sievas Meganas Mārklas.

Lai gan šis datums būtu labs iemesls ģimenei "nokārtot domstarpības par piemiņu par mirušo karalieni", avoti ziņo, ka attiecības starp Saseksas hercogu un viņa brāli un tēvu pēc Harija kritikas joprojām ir "sliktas".

"Lai gan daudzi varētu domāt, ka būtu jauki, ja ģimene atrisinātu savas domstarpības, pat ja tikai par piemiņu mirušajai karalienei, tas vēl ir tālu," intervijā laikrakstam Mirror sacīja kāds avots pilī.

Karalienes nāves gadadienā šogad nav plānotas publiski vai privāti pasākumi.

Dienu pirms karalienes nāves gadadienas princis Harijs plāno apmeklēt labdarības organizācijas WellChild pasākumu. Uzreiz pēc jubilejas Harijs lidos uz Diseldorfu uz Neuzvaramo spēlēm, kas sāksies pēc dažām dienām. Megana Mārkla uz Vāciju lidos tieši no Kalifornijas.

Pēdējo reizi princis Harijs savu tēvu un brāli redzēja tēva kronēšanas ceremonijā maijā, kur viņš uzturējās vairākas stundas un pēc tam nekavējoties aizlidoja.

Nesen internetā parādījušās baumas, ka prinča Harija un Meganas Mārklas attiecībās radušās problēmas. Daži avoti ziņo, ka viņi nedzīvo kopā un tikai sabiedrībā rada iespaidu par labām attiecībām. Viņi paši to noliedz. Mediji arī iepriekš vēstīja, ka princis Harijs domā par izlīgumu ar ģimeni un atgriešanos Lielbritānijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas