VIDEO: vīrietis mežā pamana dīvainu radījumu; soctīklos šoks

tautaruna.lv 2.septembris 2023, 18:40
 
Ekrānšāviņš no video
YouTube pēkšņi populārs kļuvis video, kuru pirms 9 gadiem publicēja amerikānis Džošs Haiklifs, taču tikai tagad interneta lietotāji tam pievērsuši uzmanību. Skatījumu skaits pārsniedzis miljonu, un daudzi uzskata, ka autoram izdevies nofilmēt īstu sniega cilvēku.

Džošs apgalvo, ka sastapies ar noslēpumaino radījumu, medījot mežacūkas Misisipi mežos.

“Es medīju mežacūkas. Sēdēju netālu no purva. Pēkšņi aiz koka sadzirdēju troksni. Sākumā es biju apmulsis. Es neticēju savām acīm. Apmēram 50 jardu attālumā no nokaltušas cipreses notupās milzīgs melns radījums, ”atceras Haiklifs.

"Es domāju, ka tā ir mežacūka, bet tad ieraudzīju tos lielos plecus un galvu un paceltās rokas. Izskatījas, ka viņš raka celmu. Mans pirmais impulss bija skriet, es pat nedomāju šaut, ”stāsta amerikānis.

Džošs apgalvo, ka radījums bijis aptuveni 2 metrus 15 centimetrus garš. Kaut kas līdzīgs lācim. Haiklifs joprojām nevar saprast, kam vai ar ko viņš saskrējās pirms astoņiem gadiem.

Soctīklu lietotāji, kuri noskatījās video, neslēpa šoku un izbrīnu, jo lielākoties ir pārliecināti, ka Džošs ieraudzīja sniega cilvēku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas