Vīrietis sievai nocērt roku; atdarina redzētu video

tautaruna.lv 2.septembris 2023, 23:15
 
pixabay.com
Kāds Permas iedzīvotājs trīs nedēļas sitis savu sievu, neizlaižot viņu no dzīvokļa, un pēc tam ar cirvi nocirtis viņai roku, raksta "The Insider".

Interviju ar 28 gadus veco Nastju publicēja "Komsomoļskaja Pravda". Kā stāstīja sieviete, kādu dienu vīrs viņai rādījis video ar Margaritu Gračevu, kurai vīrs mežā netālu no Maskavas nocirtis rokas un apsolījis, ka rīkosies tāpat.

Kā izriet no Nastjas stāsta, viņa sešus gadus dzīvoja kopā ar vīrieti vārdā Vlads, viņiem ir piecus gadus vecs dēls. Viņas vīrs pret viņu jau iepriekš bijis vardarbīgs un savulaik aizdedzinājis mātes māju, kurā viņa slēpusies. Nesen Vlads sāka lietot narkotikas, kuru dēļ ģimenes attiecības kļuva vēl sliktākas. Jūnijā viņas vīrs uzlika Nastjai rokudzelžus, noskuva maatus un sita trīs nedēļas. Bērns visu šo laiku atradās blakus istabā. Kaimiņi vēlāk teica, ka dzirdējuši kliedzienus, bet ignorējuši tos.

Pēc Nastjas teiktā, reiz Vlads atnesa cirvi un sāka viņu apsūdzēt neuzticībā, kā arī piespieda viņu ierakstīt video, kurā viņa atzīst, ka nodarbojas ar prostitūciju. Tad vīrietis nocirta sievai roku, pēc kā paņēma dēlu, kurš, ieraugot asiņaino māti, krita histērijā, un aizgāja, stāstot kaimiņienei, ka Nastja nejūtas labi un pie viņas brauc ātrā palīdzība.

Asiņojošā sieviete tika izglābta. Viņas vīru nākamajā dienā policija aizturēja īrētā dzīvoklī, kur viņš slēpās kopā ar bērnu. Pēc Nastjas teiktā, Vlads viņai zvanījis no pirmstiesas izolatora ar draudiem. Sieviete stāstīja, ka plāno pārcelties uz citu pilsētu, lai vīrs nevarētu viņu atrast.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:28

Jaunākās diskusijas