Izjukusi Elīnas Maliginas trešā laulība

tautaruna.lv 19.augusts 2023, 5:30
 
Gints Ivuškāns/F64
Aktrise, gleznotāja, rakstniece, instalāciju meistare Elīna Maligina atklātā intervijā “tv3.lv Izklaide” pastāstīja, ka trešo reizi izšķīrusies.

"Arī mana trešā laulība ar režisoru Reini Kalnaelli ir beigusies ar šķiršanos, sapratām, ka kļūdījāmies, domājot, ka mūs saista romantiska mīlestība. Mūs saistīja un joprojām saista patiesa draudzība. Daudz laika pavadām kopā. Reinis ir lielisks vīrietis, kurš reiz padarīs kādu sievieti ļoti laimīgu," saka E. Maligina.

Viņa piebilst: "Kamēr esi attiecībās ir jābūt sajūtai, ka kopā ejams nebeidzams ceļš - līdz kapa malai vai vēl tālāk. Ja gribas kopā pabraukt tikai mazu gabaliņu taksī, ja neredzi mūžību kopā, tad, iespējams, tā arī ir robeža starp mīlestību un iekāri. Dzīvē notiek visādi, pāri saiet kopā, pāri šķiras, kāds mīl no attāluma, bet bez mīlestības nekā!"

Vēl nesen - jūlija vidū - portāls nra.lv vēstīja, ka Elīna ar vīru, kinorežisoru Reini Kalnaelli, tagad saimnieko savā lauku īpašumā "Cīruļi" Valmieras pusē.

Elīna to iegādājās 2021.gada jūnijā un pēc apjomīgiem remontdarbiem un labiekārtošanas darbiem viņa rančo bija iecerējusi pārdot.

Vai nu mājai neatradās pircējs, vai pati Elīna pārdomājusi, taču pārdošanas sludinājums ticis dzēsts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:52

Jaunākās diskusijas