Labdaris paglābj auto no bojāejas

tautaruna.lv 19.augusts 2023, 18:40
 
pixabay.com
Ķengaragā noticis gluži vai labdarības pasākums - sieviete piemirsusi mašīnai noraut rokas bremzi, un automašīna izripojusi un ielas braucamās daļas. Kāds labdaris to pamanījis un iestūmis atpakaļ vietā. Anonīmais labdaris atstājis arī zīmīti, paskaidrojot, ka tagad zem riteņiem ir nolikti akmeņi, lai auto atkal neizripo uz ielas.

Ieraksts "X": "Aaaaaaaaa, liels paldies anonīmajam labdarim, nezinu, pa kādiem mākoņiem lidinājos, aizmirstot noraut rokasbremzi, jo parasti to izdaru ļoti automātiski, bet šodien varēju skaisti palikt bez mašīnas. Maskavas iela ar trīs joslām nav īstā vieta, kur stāvēt izripojušai mašīnai."

Komentētāji priecājas par labajiem cilvēkiem un dalās savā pieredzē : "Sejas grāmatā redzēju, likās tik jauki, ka aizstūma mašīnu vietā. Reizēm automātiskās darbības aizmirstas, man gadījās pagājušo nedēļ, bet pati tik vien cik paguvu apiet mašīnai, kad sapratu, ka jau ripo. Labi, ka viss labi!"

"Visu cieņu anonīmajam labdarim / labdarei. Vēl slīpā vietā papildu stāvbremzei der par vienu apgriezienu pagriezt stūri."

"Man tā bija darba stāvvietā. Kolēģis nāca velāk uz darbu un pateica, ka izripojusi ārā. Čut, čut pietrūka, lai būtu stabā ieripojusi. Kopš tās reizes vienmēr norauju roceni un vēl atstāju ieliktu 1. robā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:35

Jaunākās diskusijas