Liepnieks: "Mulstu, man nopietni cilvēki stāsta, ka Kariņš, iespējams, demisionēs"

tautaruna.lv 1.augusts 2023, 15:15
 
Dmitrijs Suļžics/f64
Kopš 31.jūlija sociālajos tīklos tiek apspriests jautājums par iespējamu premjera Kariņa brīvprātīgu demisiju augusta vidū. Ar šo ziņu dalījies arī Jurģis Liepnieks.

Jurģis Liepnieks raksta: "Mulstu, man nopietni cilvēki stāsta, ka solītā skaidrība par valdību augusta vidū būšot tāda, ka Kariņš pats pēc savas iniciatīvas demisionēs un būs ārlietu ministrs Ašeradena, ZZS, PRO valdībā ... man tas izklausās pēc ļoti jocīga plāna, bet nu ... tādas baumas intensīvi klīst"

Komentētājs: "Pieņemsim ir šāds plāns. Vai Jūsu ieskatā šī būtu ieteicama valdība?"

Autors: "Nu Ašeradens pagaidām ir sliktākais finmins kāds jel kad redzēts, tā ka nezinu ... bet nu, ja tā notiks, gribētu dzirdēt plāna autoru argumentāciju..."

Komentētāji: "Es ar domāju, ka tā varētu būt: 1) neilgi pēc prezidenta vēlešanām redzēju šādu sarakstu interneta; 2) tas varētu būt reāli, jo šobrīd - Kariņš pilda ārlietu ministra pienākumus pēc Rinkevica kunga kļūšanas par prezidentu!"

"Šāda izklāsta spekulācijas klejo teju no jūlija sākuma. Lai vai kā, bet personālijas un partiju salikums ir diezgan interesants. Baida iespējamās novitātes…. tikpat daudz, cik šībrīža klusums un neko nedarîšana."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:28

Jaunākās diskusijas