Cinovska publicē emocionālu ierakstu saistībā ar kara noziegumiem Odesā

tautaruna.lv 1.augusts 2023, 4:30
 
Oksana Džadana/ F64
TV režisore un producente Žaklīna Cinovska vietnē "Facebook" publicējusi emocionālu ierakstu saistībā ar aizvadīto dienu notikumiem Odesā.
"Lai nolādēti tie krievu okupanti!! Teroristi! Sadisti. Necilvēki. Jau 5.nakti viņi vienkārši bombordē Odesu. Odesu, uz kuru paši regulāri brauca, priecājās un sauca par savu. Vai kā saka vietējie- viņi te tikai ēda, dzēra, svinēja un dir*a viņu jūru!
Tas, kas ir noticis aizvadītajās naktīs, skatos, šo tautu saliedē tik vēl vairāk. Tikko kā bija uzlēkusi saule, iedzīvotāji ignorējot drošiībai noslēgtās, apjoztās teritorijas, uzreiz tās tīrija un uzkopa. Neskatoties uz brīdinājumiem, kad baznīcas kupols, var viņiem uzkrist uz galvas.
To rusijaaņu smaku, kā šie saka, jāizmēž nekavējoties!!
Patversmēs daudzu dzīvnieki nomira, jo sirsniņas neizturēja tās bumbošanas skaņas. Daudzi esot pārlēkuši 2metrigam žogam(!) un pazuduši. Laikam dzīvnieki arī jūt to necilvēku tuvuma.
Odesieši ir neiedomājami sīksti un stipri ļaudis, bet šodien… visi, visi ar kuriem runāju - raudāja," raksta Ž. Cinovska. Viņa pati ilgu laiku atrādās Ukrainā, kur filmēja dokumentālo materiālu par notikumiem okupantu plosītajā valstī.
Jau ziņots, ka Krievija naktī uz pirmdienu ar trieciendroniem "Shahed" atkal uzbrukusi Odesas apgabalam, pavēstījis Odesas apgabala kara administrācijas pārstāvis sakariem ar presi Serhijs Bratčuks.

Ukrainas Bruņoto spēku operatīvā pavēlniecība "Dienvidi" ziņo, ka triecieni iznīcinājuši Donavas ostā angāru ar labību, sabojājuši rezervuārus cita veida kravu glabāšanai un izraisījuši ugunsgrēku vienā no ražošanas telpām, kas nekavējoties nodzēsts.

Krievija visu pagājušo nedēļu intensīvi ar raķetēm un droniem apšaudīja Odesu un naktī uz svētdienu krievu gaisa triecienos tika sapostīts Odesas vēsturiskais centrs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:31

Jaunākās diskusijas