"Kamēr daži pret piena zupu cīnās, te konflikts pacelts citā līmenī"; atkal esam nonākuši līdz "auzu pārslas ir kaitīgas"

tautaruna.lv 1.augusts 2023, 5:00
 
Pexels.com
Tik daudz darba ieguldīts, lai no dažādu speciālistu pusēm cīnītos ar mītiem par pārtiku, bet, nē, atkal esam nonākuši līdz "auzu pārslas ir kaitīgas", savā "Twitter" vietnē saka Ksenija. Pēc šī ieraksta diskusija izvēršas un atbildes par auzu pārslām pārtikā, ir uz liela jautājuma zīmes.
Man ir reāli kauns gan par ārsti, kas šo saka, gan par kolēģiem, kas latvieša viensētnieka tradīcijās nevirina muti iebildumiem,

Tviterī turpina sieviete.

Komentētāji profilā izrunājas pēc sirds patikas.

Klāvs: "Šis ir diezgan liels absurds. Jau atgādina ASV kultus, kur auzas, medus, augļi un kas tik vēl ne ir ļaunākā lieta uz pasaules un cēlonis visām pasaules problēmām."

Artis: "Gandrīz aizrijos šo lasot, ēdot auzu pārslas ar medu un bumbieri. Tiešām ir tāds kults?"

Iluta: "Pilnīgi nejauši un kā atvieglojumu atklājām, ka meitai beidza sāpēt vēders tad, kad neēda brokastīs putru. Piebildīšu, ka govs piena tai putrā nebija, jo uz to bija pirmās aizdomas. Bet pasludināt par pasaules ļaunumu un par kaitīgu kādu produktu, jo kāds to nepanes, ir par traku."

Ilze: "Kas tur īsti ir? Man vienmēr ir bijis tā, ka pēc auzu putras ļoti ātri atkal gribās ēst. Tā man nedod sāta sajūtu, kā tiek stāstīts daudzu gadu garumā. Cita gan nekā slikta neesmu novērojusi."

Inese: "Ak, ar šo sensacionālo atklājumu jau kādu mēnesi ir pilns viss Krievijas auditorijas "Instagram".Tur reklāma pēc reklāmas lec laukā ar diatologu paziņojumiem par ļauno putru, kuras dēļ visi slimojot kā traki."

Valters: "Auzas kaitīgas? Negribu iedziļināties, bet tiešām? Kā līdz tam nonāk?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas