Tramps atklāj, kā grasās apstādināt karu Ukrainā

tautaruna.lv 1.augusts 2023, 1:30
 
Reuters/Scanpix/LETA
Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps intervijā telekanālam Fox News solīja 24 stundu laikā izbeigt konfliktu Ukrainā, ja tiks ievēlēts prezidenta vēlēšanās.

Bijušais ASV prezidents atzīmēja, ka ļoti labi pazīst Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski un Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu. "Es ļoti labi pazīstu Zelenski, un es pazīstu Putinu ļoti labi, pat labāk. Un man bija labas attiecības, ļoti labas ar viņiem abiem," sacīja Tramps.

Viņš arī paskaidroja, ko viņš teiks Ukrainas un Krievijas prezidentiem, lai panāktu mieru. “Es teiktu Zelenskim: “Pietiek. Jums ir jāslēdz vienošanās. Es teiktu Putinam: ja jūs neslēgsit līgumu, mēs viņam daudz dosim. Mēs dosim Ukrainai vairāk, nekā viņi jebkad ir saņēmuši, ja mums vajadzēs. Vienošos vienas dienas laikā. Vienas dienas laikā," sacīja bijušais ASV prezidents.

Viņš uzsvēra, ka pasaules līderi ir racionāli cilvēki, taču ASV prezidents Džo Baidens neprot ar viņiem runāt: "Mums ir cilvēks, kuram nav ne jausmas, kas notiek. Šis ir visbīstamākais laiks mūsu valsts vēsturē. "

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas