Izskan versija, kāpēc pārtrūkusi prinča Harija un Bekhemu pāra draudzība

tautaruna.lv 5.augusts 2023, 13:02
 
ROGER GEORGES/SIPA/Scanpix/Leta
Princi Hariju un Bekhemu pāri reiz vienoja laba draudzība. Šobrīd princis Harijs ar Devidu un Viktoriju Bekhemiem vairs neuztur kontaktu. Atklātībā nācis iespējamais iemesls draudzības pārtraukšanai, vēsta "The Sun".

Slavenību pārus vienoja laba draudzība, viņi reizēm tika manīti kopā saviesīgos pasākumos, viens otru sociālajos medijos sveica svētkos. Bekhemu pāris bija ielūgts arī uz karaliskā pārā kāzām, tomēr šobrīd draudzība ir pajukusi.

Medijos izskanējis iespējamais iemesls, kāpēc draudzība pāru starpā ir izšķīdusi.

Kā izrādās, tad pa iemeslu var kalpot tas, ka princis Harijs ir publiski ir apsūdzējis Deividu Bekhemu par neglaimojošas informācijas publiskošanu, kas skar karalisko ģimeni, precīzāk Hariju un Meganu.

Harijs uzskata, ka Deivids ir nopludinājis slepenu informāciju. Tiek ziņots, ka uzklausot Harija apsūdzības, Devids esot bijis pamatīgi nikns.

Baumas par draudzības izjukšanu apstiprina arī fakts, ka ne princis Harijs, ne Megana Mārkla neieradās uz Bekhemu vecākā dēla kāzām, kā arī neapmeklēja īpašu futbola pasākumu par godu Deividam.

Iepriekš mediji jau ziņoja, ka princis Harijs konfrontēja bijušo Anglijas futubola izlases kapteni saistībā ar neglaimojošas informācijas izplatīšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:17

Jaunākās diskusijas