Zinātnieki, iespējams, atklājuši, kas ir Austrālijas pludmalē izskalotais milzu noslēpumainais objekts

tautaruna.lv 5.augusts 2023, 14:40
 
AP/Scanpix/Leta
Pagājušajā mēnesī portāls NRA.lv vēstīja, ka Austrālijas piekrastē izskalots nezināmas izcelsmes milzu priekšmets. Vizuāli priekšmets atgādināja milzu cilindru, taču ekspertiem nebija ne jausmas, kas tas ir. Šobrīd zinātnieki nākuši klajā ar atbildi, vēsta "Daily Star".

Cilindrs tika atrasts Austrālijas rietumos. Tā izmērs ir ievērojams. Izskalotais objekts ir trīs metru augsts un 2,5 metru plats.

Pamanot milzu priekšmetu, daudzi eksperti un sazvērestību teorētiķi prātoja, kas tas varētu būt. Beidzot zinātnieki sapatuši, kas tas ir.

Pēc zinātnieku domām, beidzot ir atrisināta Austrālijas pludmalē izskalotā metāla cilindra "noslēpums".

Austrālijas Kosmosa aģentūras zinātnieki divu nedēļu garumā pētīja izskaloto priekšmetu un beidzot atskārtuši, kas tas ir. Kā izrādās, tad izskalotais priekšmets, iespējams, pieder Indijas Kosmosa pētniecības organizācijai.

"Mēs esam secinājuši, ka objekts, visticamāk, ir atlūzas no polārā satelīta palaišanas transportlīdzekļa (PSPT) trešā posma," pauda zinātnieki. PSPT ir vidēja nesējraķete, kuru vada Indijas Kosmosa pētniecības organizācija.

Šobrīd Austrālijas Kosmosa aģentūra sadarbojas ar Indijas Kosmosa pētniecības organizāciju, lai apstiprinātu šo teoriju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas