Sieviete nonāk neapskaužamā situācijā, kad atklātībā nāk informācija, ka viņa laimējusi loterijā

tautaruna.lv 5.augusts 2023, 15:40
 
pexels.com
Denīzei no ASV pirms vairākiem gadiem uzsmaidīja pamatīga veiksme. Viņa uzvarēja loterijā un ieguva iespaidīgu laimestu - 1,3 miljonus dolāru. Tieši tajā brīdī viņa saprata, ka vēlas šķirt laulību.

Sieviete, neko nesakot vīram par savu laimestu, pēc 11 dienām nolēma šķirt 25 gadus ilgo laulību, vēsta "Daily Star".

Diemžēl Denīzes vīrs Tomass nejauši uzzināja par viņas laimestu un tiesā pieprasīja savu daļu.

Pāris laulību šķīra ar tiesas palīdzību, jo nespēja vienoties savā starpā par mantas sadali.

Lai nebūtu ar vīru jādala lielais loterijas laimests, Denīze nolēma noklusēt tā esamību. Viņa loterijas rīkotājiem bija iedevusi savas mātes adresi, lai uz turieni nosūta lielo čeku.

Vien pāris gadus pēc laulības šķiršanas 1996. gadā, Tomass uzzināja, ka viņa bijusī sieva vēl būdama precējusies ar viņu bija kļuvusi par miljonāri. Vīrietis uz savu dzīvesvietu bija saņēmis vēstuli, kas adresēta Denīzei saistībā ar loterijas laimestu.

Dažas diens pēc tam, kad klajā nāca fakts par Denīzes laimestu, Tomass nolēma tiesā iesniegt sūdzību un pieprasīt savu daļu no lielā laimesta. Tiesa lēma par labu Tomasam un atzina, ka Denīzes rīcība bija nepieņemama. Viņai bijušajam vīram nācās samaksāt 66 800 ASV dolāru lielu kompensāciju.

Denīzes advokāte atzina, ja viņa jau no sākta gala būtu bijusi godīga, tad viņai nevajadzētu šķirties no prāvās naudas summas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:53

Jaunākās diskusijas