Sievietei Madonā uzspīd veiksme brīdī, kad tā bijusi visvairāk nepieciešama

tautaruna.lv 5.augusts 2023, 5:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Simtgades loterijas biļete iepriecinājusi 35 gadus jauno Lindu no Madonas, vēsta "latloto.lv".

Linda stāsta, ka izmēģina veiksmi momentloterijās reti. “Iegādājos loterijas biļetes vienu reizi trijos mēnešos, bieži vien to daru izklaides pēc, piemēram, dzimšanas dienas ballītei.”

“Man un vīram bija sapnis, ka esam pabeiguši remontu mājoklī. Tāpēc arī smējāmies, ka varbūt mums kādreiz paveiksies, taču necerējām uz laimestu loterijā,” saka laimētāja.

“Lēnā garā baudīju rīta kafiju un iedomājos, ka sen neesmu pirkusi loterijas biļetes. Iegādājos vienu Simtgades loterijas biļeti un vienu momentloterijas Bagāts biļeti - kā būs, tā būs. Nokasot Simtgadi, telefona ekrānā parādījās skaitlis ar nullēm, nodomāju, ka 10 eiro, ķēros klāt Bagāts biļetei” veiksminiece atklāj laimēšanas brīdi, “Bagāts biļetē atklāju 5 eiro laimestu. Taču domās šaubījos, vai tiešām Simtgadē esmu laimējusi vien 10 eiro. Apskatīju savā iLOTO profilā laimestus un tur ieraudzīju, ka laimēju 10 000 eiro. Priecīgi iebļāvos no laimes.”

“Veiksme uzsmaidīja brīdī, kad tā bija visvairāk nepieciešama, mēs piepildīsim savu sapni - labiekārtosim mājokli,” atzīst Linda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas