Eksperte: Keitai Midltonei drīzumā varētu būt "nopietnas problēmas" ar princesi Šarloti

tautaruna.lv 17.jūlijs 2023, 2:30
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/Leta
Karaļnama eksperte Daniele Elsera brīdina par sekām, kuras drīz var skart karalisko ģimeni. Viņa norāda, ka princim Viljamam un viņa sievai Keitai Midltonei drīzumā var nākties saskarties ar nopietnu problēmu, ziņo "Daily Star".

Eksperte min, ka Keitai Midltonei un princim Viljamam drīzumā varētu būt "nopietna problēma" saistībā ar princesi Šarloti.

Kā izrādās, tad eksperte pamanījusi, ka visbiežāk uz dažādiem pasākumiem vecāki ņem līdzi savu vecāko atvasi - princi Džordžu.

Princis Džordžs kopā ar tēvu apmeklē neskaitāmus sporta pasākumus. Lai arī princes Šarlote ir pietiekami liela, viņa uz šādiem pasākumiem netiek ņemta līdzi. Tādējādi, eksperte prāt, ģimenē valda nevienlīdzība bērnu starpā.

"Ja mēs neredzēsim, kā tuvāko nedēļu laikā Šarlote piedalās līdzīgos globālos un oficiālos izbraukumos, tad var briest pamatīga problēma," uzskata eksperte.

Viņa uzskata, ja vecāki uz nozīmīgiem pasākumiem ņems līdzi tikai Džordžu, bet Šarloti vienmēr atstās mājās, tad atkārtosies pagātne. Notiks tieši tas pats, kas ar Viljamu un Hariju. Viljams vienmēr tika ņemts līdzi uz saviesīgiem pasākumiem un lieliem notikumiem, bet Harijs vien retas reizes. Eksperte to dēvē par pirmās un otrās klases attieksmi pret bērniem.

Daniela Elsere min, ka Keita un Viljams "vienkārši nevar ļaut pieņemties spēkā šāda veida nevienlīdzībai", jo ikviens jau ir redzējis kādas sekas tam var būt, skatoties, kas notika ar princi Hariju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:02

Jaunākās diskusijas