Rīdziniecei brauciens sabiedriskajā transportā beidzies ar īstu murgu

tautaruna.lv 17.jūlijs 2023, 13:15
 
F64
Rīdziniece Eva kādā darba dienas rītā ar sabiedrisko transportu devās no Vecmīlgrāvja uz centra pusi savās darīšanās. Pēc ceļā pavadītām 30 minūtēm pasažiere sajuta, ka kaut kas par viņu rāpo, vēsta "Bez Tabu".

Eva pamanījusi, ka pa viņu rāpo mazi kukaiņi. Acumirklī sieviete piecēlusies no sēdvietas un redzējusi, ka šie kukaiņi apsēduši autobusa aizmugurējos trīs krēslus.

Patiesībā Eva bijusi spiesta izkāpt ātrāk pirms viņas galamērķa. Uzreiz par situāciju ziņojusi Rīgas satiksmei, taču viņu pārsteidzis, ka neviens nereaģējis uz sūdzību. Rīdziniece redzējusi, ka autobuss turpinājis savu ceļu.

Rīgas satiksmes pārstāve Inese Rozīte gan norāda, ka esot reaģēts uz Evas sūdzību un autobuss atgriezts depo. Viņa skaidro, ka visi transportlīdzekļi katru vakaru tiekot kārtīgi mazgāti gan no iekšpuses, gan ārpuses.

Entomologs Voldemārs Spuņģis apskatot Evas iefilmēto video skaidro, ka tās esot bijušas drēbju utis. No šiem asinssūcējiem esot ļoti sarežģīti atbrīvoties. Ja tās ir ieperinājušās drēbēs, tad labākais risinājums ir apģērbu izmest vai nest uz ķīmisko tīrīšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas