Vīrietis Jēkabpils novadā šokēts, atrodot cilvēka kaulus

tautaruna.lv 17.jūlijs 2023, 10:30
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Divitūkstošo gadu sākumā Hārdijs no Vācijas pirmo reizi ieradās Latvijā. Viņam šeit tik ļoti iepatikās, ka nolēma iegādāties īpašumu arī sev. Visai drīz vīrietim arī tas izdevies – Hārdijs nopirka Zasas dzirnavas Jēkabpils novadā, vēsta "Bez Tabu".

Kad Hārdijs dzirnavas iegādājies, tās bijušas kā grausts. Šo gadu laikā viņš tās pamatīgi atjaunojis, taču vēl joprojām ēka neesot pabeigta.

Šā gada jūlija sākumā vācietis tīrījis kanālu un šokā sastindzis - Hārdijs atradis kaulus. Viņš, atceroties tās dienas notikumus, stāsta, ka sākumā atradis kurpi, tad vienu kaulu un pēc tam otro. Kempingā bijis policists no Vācijas, kurš apstiprināja, ka tie esot cilvēku kauli.

Hārdijs nekavējoties ziņojis policijai par savu atradumu, taču viņu pārsteigusi kārtībsargu nesteidzīgā rīcība, salīdzinot kā policija šādos gadījumos rīkojoties Vācijā.

Jēkabpils policisti sākotnēji nezinājuši, kā rīkoties, tāpēc noteikuši, ka Hārdijs kaulus varot likt savā muzejā. Tomēr vakarā ieradušies vēlreiz un kaulus savākuši, taču neesot pārbaudījuši, vai gadījumā vēl neesot kaulu.

Vietējiem ir aizdomas, ka dzirnavās atrastie kauli ir pirms aptuveni 30 gadiem mististiki pazudušā vīrieša - Valda Kauliņa. Viņš esot dzīvojis dzirnavās, kuras agrāk bijušas strādnieku naktsmājas. Mums izdodas sastapt Valentīnu, kurš bijis Valda kolēģis. Valentīns atceras, ka Valdis esot kādam vīrietim, kurš bijis iznācis no cietuma, pateicis pāris rupjākus vārdus un vairs neesot redzēts. Arī cietumnieks pazudis.

Arī pārējie atceras, ka gadījums diezgan ātri noklusis.

Tiesu medicīnas eksperti šobrīd nevar konkrēti apgalvot, vai izdosies noskaidrot, kam kauli pieder.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas