Līdz pat 90% atlaide licencētai Microsoft programmatūrai pie Keysoff!

Publicitātes materiāls 17.jūlijs 2023, 7:20
 
Publicitātes foto
Ja meklējat oriģinālu, licencētu un jaunāko svarīgāko Microsoft programmatūras pakotņu versiju, labāku piedāvājumu nekur neiegūsiet.

"Office 2021 Pro", jaunākais Office produktivitātes komplekts, parasti maksā 78,21 €, bet tagad pēc atlaides koda izmantošanas tas maksā vien 27,67 €, taču tas pārdošanā ir ierobežotu laiku. Absolūti zemākā cena, salīdzinot ar citu veikalu piedāvājumu, turklāt ir pieejami arī labākie biroja komplekti par vēl nebijušu cenu. Atlaižu saņemšana ir viena no labākajām lietām jūlija programmatūras akcijā.

62% atlaide oriģinālajam MS Office (atlaides kods: VZK62)

Skatīt vairāk>>>

Operētājsistēmas savlaicīga atjaunināšana ir atslēga, lai izbaudītu jaunākās funkcijas, taču Microsoft par to bieži iekasē no lietotājiem dārgu maksu. Keysoff nodrošina jums īstu zemu izmaksu Windows OS. Ir arī detalizētas instalēšanas un detalizētas aktivizācijas metodes. Windows 10 Pro par 7,59 €! Pamēģiniet!

50% atlaide operētājsistēmai Windows (atlaides kods: VZK50)

Skatīt vairāk>>>

62% ATLAIDE citiem Office un komplektiem (Atlaides kods: VZK62)

Skatīt vairāk >>

Ja jums nepieciešama papildu datorrīku programmatūra, Keysoff to arī jums piedāvās! Piemēram, rīkus un programmatūru sistēmas tīrīšanai, failu saspiešanai, attēlu rediģēšanai, sistēmas optimizācijai, produktivitātes birojam un pretvīrusu aizsardzībai var iegādāties Keysoff.

Ashampoo vienmēr ir bijis sinonīms augstas kvalitātes programmatūrai!

Ashampoo PDF Pro 3 - 19.99€

Ashampoo Snap 15 - 19.09€

Ashampoo WinOptimizer 26 - 23.69€

Ashampoo Music Studio 10 - 16.70€

Ashampoo Burning Studio 24 - 16.70€

Citi rīki, kas jūs varētu interesēt!

IObit Driver Booster 10 - 16.39€

Adguard - 3 Devices - Lifetime - 27.66€

MacBooster 8 Lifetime Subscription - 10.24€

Internet Download Manager - 1 PC - Lifetime - 19.99€

Advanced SystemCare 16 Pro - 1 PC - Lifetime Subscription - 20.49€

Skatīt vairāk>>>

Kā maksāt?

1. Pievienojiet preci iepirkumu grozam, ievadiet kupona kodu, pēc tam pēc apstiprināšanas noklikšķiniet uz "Turpināt ar apmaksu".

Publicitātes foto

2. Pēc nepieciešamās informācijas aizpildīšanas noklikšķiniet uz "cwalletco", lai izvēlētos maksājuma veidu.

Publicitātes foto

Keysoff pērk šīs licences no uzņēmumiem, kas tās vairs neizmanto, un nodod tās privātpersonām, Keysoff zina katras pārdotās licences "vēsturi", un Keysoff garantē, ka viņa pārdotās licences ir 100% autentiskas un bez drošības problēmām. Otrkārt, tā kā Keysoff nosūta jums e-pastā informāciju par aktivizāciju un pasūtījuma rēķinu, nav kompaktdisku un loģistikas izmaksu, un jūs varat iegūt Windows OS un Microsoft Office par niecīgu cenu! Keysoff piedāvā ne tikai labus produktus, bet arī lielisku pēcpārdošanas servisu. Kamēr jūs pērkat produktus Keysoff, varat arī baudīt visu mūžu pēcpārdošanas pakalpojumus! Tagad ir lieliska iespēja ietaupīt naudu, vienlaikus pabeidzot datora jaunināšanu ar šo īpašs piedāvājums!

Pateicoties augstas kvalitātes produktiem un profesionālu servisu, Keysoff ir saņēmis vairāk nekā 1000 atsauksmes no reāliem TrustPilot lietotājiem ar vērtējumu 4,8 un 97% apmierinātības līmeni!

24/7 tehniskais atbalsts un mūža pēcpārdošanas serviss

Sazinieties ar Keysoff: service@keysoff.com

APMAKSĀTA REKLĀMA

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas