TikTok hīts: pamācība, kā aizmigt 2 minūšu laikā

tautaruna.lv 17.jūlijs 2023, 20:30
 
Pixabay.com
sociālo mediju lietotnē TikTok ārkārtīgu popularitāti guvusi ātrā miega metode, ko izmanto militārpersonas, lai ātri aizmigtu.
Fitnesa treneris Džastins Agustins saviem 1,7 miljoniem TikTok sekotāju skaidroja, kā apgūt šo metodi, vēsta mirror.co.uk.
Metode ātrai aizmigšanai
1. Aizveriet acis. Elpojiet lēni un dziļi. Pēc tam lēnām atslābiniet visus sejas muskuļus. Sāciet ar pieri, pēc tam atslābiniet žokli, vaigus, muti un mēli.
2. Nolaidiet plecus un rokas. Atbrīvojieties no jebkādas spriedzes. Atslābiniet kaklu, iedomājieties, ka iegrimstat atzveltnes krēslā vai gultā. Pēc tam, sākot no labās rokas augšdaļas, lēnām atslābiniet labo roku. Pēc tam dariet to pašu ar kreiso roku. Elpojiet lēni un dziļi.
3. Izelpojiet un atslābiniet krūtis. Atslābiniet plecus un rokas.
4. Atslābiniet kājas. Sāciet ar labo augšstilbu, ļaujiet tam ir kā iegrimt atzveltnes krēslā vai gultā. Pēc tam dariet to pašu ar ikriem, potīti un pēdu. Atkārtojiet procesu ar kreiso kāju.
5. Tagad iedomājieties kaut ko relaksējošu.
6. Ja tas nelīdz, mēģiniet atkārtot vārdu "nedomā" 10 sekundes. Tam vajadzētu novērst uzmanību no domām, kas neļauj aizmigt.
Fitnesa treneris Džastins Agustinssaviem sekotājiem sola: ja viņi praktizēs šo metodi katru vakaru sešas nedēļas, viņi iemāčisies aizmigt divu minūšu laikā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas