Sprādzienos uz Krimas tilta gājusi bojā ģimene

tautaruna.lv 17.jūlijs 2023, 12:15
 
AP/Scanpix/LETA
Naktī uz pirmdienu pēc vairākiem sprādzieniem sabruka vismaz viens Krimas tilta laidums, un satiksme uz tilta tika pilnībā apturēta.
Belgorodas apgabala gubernators Vjačeslavs Gladkovs paziņojis par vīrieša un sievietes nāvi, kuri notikušā brīdī vadīja automašīnu.

Cietušo nepilngadīgā meita guvusi vidēji smagas traumas, viņa atrodas mediķu uzraudzībā. Krasnodaras apgabala Veselības ministrija apstiprināja šo informāciju.

Kā vēsta telegrammas kanāls Baza, ģimene bija ceļā uz Krimu.

Krasnodaras apgabala operatīvais štābs precizē, ka cietušās meitenes provizoriskā diagnoze ir slēgta galvaskausa smadzeņu trauma.

Kā ziņots, naktī uz pirmdienu pēc vairākiem sprādzieniem iegruvis vismaz viens Krimas tilta laidums, un satiksme pa tiltu pilnībā apturēta.

Krimas tilts sagrauts Ukrainas Drošības dienesta (SBU) un tās karaflotes operācijas rezultātā, tīmekļa izdevumam "Ukrainska Pravda" pavēstījuši avoti bruņoto spēku rindās.

"Ar Krimas tilta uzspridzināšanu naktī saistīti SBU un Jūras spēki," izteicies viens no avotiem.

Uzbrukums realizēts, izmantojot distancēti vadāmus kuterus.

Viens no avotiem atzinis, ka sasniegt tiltu bijis sarežģīti, taču galu galā tas izdevies.

Krimas jeb tā dēvētais Kerčas tilts tika bojāts jau 2022.gada oktobrī, kad uz tā eksplodēja ar sprāgstvielām piekrauta kravas automašīna, sagraujot divus laidumus. Toreiz bojāts tika arī blakus esošais dzelzceļa tilts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas