Princese Šarlotes sacītais liek justies slikti Keitai Midltonei

tautaruna.lv 12.maijs 2023, 4:30
 
PA/Scanpix/Leta
Keita Midltone podkāstā "Happy Mum, Happy Baby" atklāj, ka būt mammai un vienlaicīgi pildīt savus karaliskos pienākumus, nav viegli. Bieži vien viņai nākas būt prom no bērniem un tas nepatīk ne viņai, ne mazajām atvasēm, ziņo "Mirror".

Keita intervijas laikā atzina, ka reizēm jūtas ļoti slikti un izjūt vainas sajūtu, ka viņai ir jāatstāj savi bērni citiem cilvēkiem, piemēram, auklītēm un jādodas prom pildīt pienākumus.

Pavisam nesen princese Šarlote un princis Džordžs savai mammai pateica kaut ko pavisam sirdi plosošu.

Keita intervijā minēja, ka bērnus audzina gan viņa, gan princis Viljams, gan auklīte, bieži vien bērnus uz skolu un citām aktivitātēm ved tieši auklīte. Pat pirms intervijas atvases pauda mammai par to sašutumu un bija ļoti bēdīgi. "Pat šorīt, gatavojoties uz skolu, Džordžs un Šarlote teica "mammu, kāpēc tu nevari mūs šorīt aizvest uz skolu?" Kā atklāja Keita, tad tas viņai šķita sirdi plosoši.

Intervijā viņa skaidroja, ka būt par vecāku ir "nepārtraukts izaicinājums" un viņa jūtas vainīga, kad bērni viņai jautā, kāpēc viņa ne vienmēr viņus ved uz skolu. Lai tiktu galā ar vainas apziņu, viņa min, ka vienmēr cenšas atcerēties, kāda gudra cilvēka sacīto: "Jo vairāk cilvēku ir ap jūsu bērniem, kuri ir droši, mīloši un gādīgi, jo labāk."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas