Britnijas Spīrsas fani ir pārliecināti, ka viņa ir mirusi; demonstrē pierādījumus

tautaruna.lv 12.maijs 2023, 16:30
 
Reuters/Scanpix/LETA
Ap amerikāņu dziedātājas Britnijas Spīrsas dzīvi jau ilgu laiku klīst daudz dažādu baumu. Tomēr pēdējā laikā zvaigznes fanu teorijas kļūst arvien biedējošākas. Tā daži dziedātājas fani ir pārliecināti, ka viņa jau sen ir mirusi.

Viņi to argumentē ar faktu, ka tagad Britnija Spīrsa gandrīz neparādās sabiedrībā, izvairās no kamerām un savos sociālajos tīklos pastāvīgi publicē tikai arhīva fotoattēlus un video.

Un jaunajos kadros viņa nemaz neizskatās pēc sevis.

Internetā pat ir sākuši izplatīties video pierādījumi, ka cita persona uzdodas par Britniju. TikTok parādījās video, kurā kāds dziedātājas fans nobremzēja vienu no jaunākajiem video un pamanīja, ka vienā no kadriem zvaigznes seja krasi mainās.

Patiešām, kamēr māksliniece tur rokas sev priekšā, mainās acu un zoda forma. Pēc detalizētas analīzes, fani secina, ka, izmantojot deepfake tehnoloģiju, citas sievietes seja tika aizstāta ar Spīrsas seju, raksta TSN.

Komentāros fani neslēpa šoku: “Es 25 gadus skatījos Britnijai acīs, tā tiešām nav viņa”, “Man šķiet, ka Britnija vairs nav ar mums”, “Es negribu ticēt, bet tā nav viņa”, “Es jutu, ka ar viņu kaut kas nav kārtībā.”

@alecloin Deepfakes are real and easy to create, I used a free app for this one #deepfake #britneyspears #whereisbritney #ai #deepfaketechnology #conspiracy #hollyweird ♬ original sound - Alec

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:06

Jaunākās diskusijas