"EuroMillions" loterijas uzvarētājs atklāj iegūtās bagātības "ēnas pusi"

tautaruna.lv 12.maijs 2023, 3:30
 
PA Wire/PA Images/Scanpix/Leta
2019. gadā Stīvs Tomsons no Lielbritānijas uzvarēja "EuroMillions" loterijā un savā īpašumā ieguva neticami lielu laimestu - 105 miljonus sterliņu mārciņu. Kopš lielā laimesta iegūšanas viņa dzīve ir krasi mainījusies, taču ir viena lieta, kas viņam pietrūkst no laika, kad vēl nebija kļuvis par miljonāru, vēsta "The Sun".

Brīdī, kad Stīvs ieguva lielo naudas laimestu, viņa dzīve krasi mainījās.

Viņš aizgāja no sava darba celtniecībā un iegādājās jaunu īpašumu.

Iepriekš viņš ar ģimeni mitinājās daudzīvokļu ēkā, taču iegūstot lielo loterijas laimestu, viņam pavērās iespēja iegādāties savai ģimenei māju. "Bērni beidzot ir ieguvuši katrs savu guļamistabu," stāsta Stīvs. Viņš iegādājās 4,5 miljonus vērtu sešu istabu īpašumu ar peldbaseinu un tenisa kortu.

Var šķist, ka iegūstot šādu laimestu, tev ir viss un tava dzīve ir kļuvusi ļoti laimīga. Tomēr aizvadot lielāko daļu savas dienas mājās kopā ar ģimeni, Stīvs ir nonācis pie būtiska secinājuma, ka neskatoties uz milzu naudas laimestu, ir viena lieta, kas viņam pietrūkst no tā laika, kad viņiem nebija daudz nauda.

Izrādās, ka viņam pietrūkst savs vecais darbs celtniecībā. Stīvs min, ka viņam patika strādāt kopā ar saviem draugiem un vienam otru ķircināt būvlaukumā. Tieši tas viņam pietrūkst visvairāk no laika, kad nebija kļuvis par miljonāru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas