Kivičs velta skarbu kritiku policijai

tautaruna.lv 27.aprīlis 2023, 2:30
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Otrdien, 18.aprīlī, Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma" vēstīja par šokējošu sievietes slepkavību Jēkabpils novadā. Kā noskaidrojis medijs, tad bijušais dzīvesbiedrs pat pēc aizlieguma tuvoties, turpinājis sievieti vajāt. Pēdējo dienu notikumu kontekstā skarbu kritiku likumsargiem izteicis arī mūziķis Andris Kivičs.
"Kārtējo reizi Valsts policija ir darbojusies noziedznieku interesēs. Kārtējo reizi policijas darbību rezultātā ir uzvarējusi netaisnība. Un kas notiktu, ja policija pārkāptu likumu pret šo kropli? Viņš uzrakstītu policijai iesniegumu?" mikroblogošanas vietnē twitter savu viedokli izteicis mūziķis.

Komentārs publicēts arī sociālajā tīklā facebook, kur komentāru sadaļā A.Kivičs arī norādījis, ka "policijai ir plašs spektrs ar dažādām iespējām, lai šo novērstu. Nav likuma ietvaros, bet likumu mazliet LV katru dienu cilvēku pārkāpj 1000 reižu. Ja var glābt cilvēku, policijai ir jāpārkāpj likums. Bet nav jau īsti, ko glābt, kamēr visi dzīvi, un policija jau parasti diemžēl izbrauc uz sekām."

Portāls "nra.lv" jau vēstīja, ka valsts policijas meklētais Leons Rusiņš tiek turēts aizdomās par sievietes slepkavību Jēkabpilī. Sievieti nogalināta viņas bērna acu priekšā.

Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks norāda, ka meklētais vīrietis visu laiku pārvietojies - esot manīts gan Kurzemē, gan Rīgā, gan ārpus Latvijas. Noziedznieka automašīnu policija atradusi Ļaudonas pagastā. Tajā bijuši vairāki telefoni un priekšapmaksas kartes. Policijas pašreizējā versija, - vīrietis izdarījis pašnāvību, vēsta TV3.

“Par cik mēs automašīnu atradām pamestu attiecīgi meža masīvā netālu no Aiviekstes upes, pastāv tāda versija, ka viņš ir izdarījis pašnāvību. Bet, ja viņš ir dzīvs, tad esmu pārliecināts, ka viņš ir tik gļēvs, ka viņš nespēs atnākt padoties, bet turpinās bēguļot,” sacīja Ruks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:07

Jaunākās diskusijas