Vīrietim brauciens ar velosipēdu izvēršas murgā

tautaruna.lv 27.aprīlis 2023, 13:15
 
Ilustratīvs attēls / Vladislavs Proškins/F64
Kāds aktīvs velobraucējs iekļuva pagalam nepatīkamā situācijā. Uz šosejas viņu aizķēra automašīna, vēsta raidījums "Degpunktā".
Par laimi, riteņbraucējs traumas nebija guvis, bet principa pēc viņš nolēma automašīnu panākt. Viņam tas arī izdevās.

Kad Krišjānis sazvanīja policiju un izskaidroja situāciju, zvanu centra darbinieki sākotnēji nesaprata, kas ir noticis. Stāsts par to, ka riteņbraucējs dzenas pakaļ automašīnai, neizklausījās ticams. Vīrietis mēģināja izskaidrot notiekošo un drīz vien arī sagaidīja pašvaldības policijas ekipāžu. Pakaļdzīšanās aizsākās uz ceļa Iecava-Jelgava, kur Krišjāni aizķēra “Hyundai” automašīna.

Pēc trieciena viņš tikko noturējies uz ceļa un nolēma dzīties pakaļ auto, kaut arī pats braucis ar velosipēdu. Krišjānis pamanīja, ka auto veic dīvainus manevrus savā joslā un saprata, ka kaut kas nav kārtībā. Pēc pāris kilometriem mašīna nogriezās uz grants ceļa.

Uz zemes ceļa transportlīdzeklis apgriezās un pēkšņi brauca Krišjānim pretī. Vīrietis nostājās ielas vidū, un “Hyundai” vadītājai nekas cits neatlika, kā apturēt braucamrīku. Kad vadītāja attaisīja logu, velobraucējs ātri vien saprata, ka stūrētāja nav skaidrā prātā. Ierodoties policijai, alkometrs uzrādīja reibumu, kas krietni pārsniedz divas promiles - velobraucējs saka, ka viņa galvenais mērķis bijis panākt, lai šofere tajā dienā neizraisa kādu lielāku traģēdiju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:52

Jaunākās diskusijas