Stendzenieks skarbi un atklāti pasaka, ko domā par Levitu

tautaruna.lv 27.aprīlis 2023, 9:20
 
F64
Valsts prezidentam Egila Levitam jo īpaši pēdējā laikā, tuvojoties prezidenta vēlēšanām, nākas saskarties ar pamatīgu kritiku gan no politiķu, gan no iedzīvotāju puses. Tā malā nepalika arī reklāmas speciālists Ēriks Stendzenieks.

Stendzenieku sakaitinājuši Levita skaidrojumi par savo zemo reitingu.

""Levits savu veikumu vērtē augstu; pie zemā reitinga vaino Covid-19.". Stulbs un vēl stulbāks. Un tā ir viena persona. Jābūt īpaši imbecīlam, lai 2 smagās krīzēs nekļūtu par Tautas varoni, sēdēt TV uzmundrināt, iedrošināt un motivēt," raksta Stendzenieks.

Jāpiebilst, ka šis ieraksts piesaistīja daudzu Twitter lietotāju uzmanību, kas arī neskopojās ar Levita virzienā vērstu kritiku.

"Levits nav izmantojis nevienu no dotajām iespējām ne tikai kļūt par tautas prezidentu, viņš Latviju nav padarījis par taisnīgāku valsti. Klusi pieņēmis visas nejēdzības, netaisnības, kas notiek valstī. Tas būtu pofig, bet, ka valdošie šo uzdod par labāko kandidātu - tas ir vāks."

"Nav ne mazākās vēlmes viņu redzēt šai postenī, bet kā saka- uzmanies, ko vēlies."

"Labi, ka pie reitinga vainīgs nav klimats."

"Kādas līderības prasmes gan ir cilvēkam, kurš tā vietā, lai uzņemtos atbildību, vaino ārējos apstākļus?"

"Grūti laiki un krīzes ir iespēja līderiem sevi parādīt un pierādīt. Levits parādīja un pierādīja, ka viņam vsp nav līdera dotību. Pelēks juristiņš, kas muļļā uz apli kādus 3 sabiedrībai ne visai svarīgus jautājumus. Ar to finansējumu katrs nieka ierēdnītis spētu būt līderīgāks!"

Kā ziņots, līdzšinējais Valsts prezidents Egils Levits kandidēs uz otru termiņu valsts pirmās personas amatā.

Levits pateicās "Nacionālajai apvienībai" (NA) un "Jaunajai vienotībai" (JV) par viņa darba augsto novērtējumu un aicinājumu turpināt darbu arī nākamajos četros gados. Levits uzsvēra, ka viņš pārstāv skaidras vērtības - tās ir rietumnieciskas un latviskas. Tāda ir arī prezidenta pārliecība, kuru, valsts pirmās personas ieskatā, viņš četru gadu laikā ir arī pierādījis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:38

Jaunākās diskusijas