TV šova zvaigzne pikta par mīļotā izdarībām striptīzklubā

tautaruna.lv 18.marts 2023, 4:00
 
Ekrānuzņēmums
Mīlestības un iepazīšanās šovs “Mīla kemperī” nenoliedzami ir vien no atklātakajiem TV projektiem. Ar katru jaunu sēriju dalībnieki kameru priekšā kļūst brīvāki un atļaujas vairāk.

Par šova kaislīgāko pārīti ir atzīti digitālā satura veidotāja Yana Bruk un armijnieks Dāvids Krūmiņš, kuri kameras priekšā jau ļāvās mīlas priekiem, taču abu starpā uzplaiksnī pirmās nesaskaņas, jo Dāvids mīļotajai nebija pateicis, ka ar pārējiem šova stiprā dzimuma pārstāvjiem devies uz strptīzklubu.

Šovā “Mīla kemperī” pienācis kārtējais rīts, taču dalībnieku starpā ir manāma lielāka kņada, jo izrādās, puiši iepriekšējā vakarā bija devušie uz kādu no Hamburgas striptīzklubiem, nepasakot to savām meitenēm. Kaislīgākais pāris Jana un Dāvids pagājušajā nedēļa baudīja kaislīgu nakti kopā, taču šis gadījums, kad Dāvids nepasaka Janai par savām nakts izklaidēm, liek meitenei pamatīgi satraukties.

“Es esmu dusmīgi, viņš gribēja no manis noslēpt šo faktu. Mēs vēl neesam runājuši par šo, jo viņš domā, ka es nezinu. Es viņu gaidīju visu nakti, bet viņš tusēja striptīzklubā!” tā par sava vīrieša izdarībām dusmīga skaidro Jana.

Sieviete stāstīja, ka pirmajā tikšanās reizē, Dāvids esot teicis, ka vienmēr atbild par saviem vārdiem, bet šis notikums Janai liek apšaubīt teiktā patiesumu.

Vai mīlnieku starpā ir plaisa? Un kas notiks pēc Janas sarunas ar Dāvidu? Kaislību pilnais šovs “Mīla kemperī” katru ceturtdienu plkst. 21.00, kanālā STV Pirmā!, bet piknatākas sērijas skaties izklaides platformā Tet TV+!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 5

 
Anonīms
 

Sieviete, kas bez problēmām atkailinās jebkur un lielās ar savu lielo seksuālo pieredzi, uztraucas, ka viņas n-tais gadījuma partneris aiziet uz striptīzklubu? Diezgan loģiski...

11.marts 2023, 13:41 Atbildēt

Savas domas vērsiet uz augšu, ne uz zemes lietām. Jo jūs esat miruši, un jūsu dzīve līdz ar Kristu apslēpta Dievā.

Kolosiešiem 3:2‭-‬3

11.marts 2023, 18:41 Atbildēt

Kronis,ja nu aktieriem maksa milzu naudas- -dzives uzlabosanai,tad var tadas idiotiskas izklaides piedalities,bet ja ne -tad blondai tibai ar pienemto segvardu "mila kemperi " ir slikta reputacija.

14.marts 2023, 3:35 Atbildēt

Šitā slampa uzskata- "Kas atļauts Jupiteram, nav ļauts vērsim."

18.marts 2023, 22:12 Atbildēt

Ja cieniet sevi, nelasiet uz nekomentejiet te nekad un neko...

22.marts 2023, 1:38 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:37

Jaunākās diskusijas