Sievietēm pastaiga Tukuma mežā beidzas ar milzu izbīli; brīdina citus

tautaruna.lv 18.marts 2023, 9:30
 
Pixabay
"Tukumnieki! Svētdien 12.03.23. ap plkst.15.00 Gailīšu mežā kopā ar divām draudzenēm piedzīvojām uzbrukumu," savu stāstu "Facebook" iesāk Edīte.

Meža vidū sastapām vīrieti ap 30-35, aptuveni 1.72m garu, vidējas miesas būves, brūniem matiem, bārdas rugājiem, tumši zilu pufaiku, mugursomu, kurš garāmejot vēlējās noskaidrot laiku. Draudzene atbildēja, mēs turpinājām iet, bet nemitīga paskatīšanās aiz muguras, mūs, iespējams, paglāba no pirmā uzbrukuma mēģinājuma, jo skatieni sastapās.

Kad turpinājām ceļu uz kalna grēdas tuvāk civilizācijai, aptuveni pie A10 šosejas, viena no mums pamanīja, ka šis vīrietis nāk nopakaļus diezgan raitā solī. Brīdī, kad viena no mums sāka skriet, arī vīrietis sāka skriet.

Pie divām no mums viņš paguva pieskriet un draudzene prasīja, ko viņš grib, pēc kā viņš ieķērās manā telefonā, ko uzreiz nebiju gatava laist vaļā. Draudzene atvēzējās un bija gatava iesist, taču viņš izvilka ieroci un notēmēja uz mums, klusēja, neteica ne vārda. Es atlaidu telefonu un mēs sākām skriet uz šoseju, kā rezultātā krītot noripojām no kraujas. Par laimi pirmais braucošais šoferis vārdā Artūrs nenobijās un apstājās, paldies viņam par to! Visas 3 salecām mašīnā un izsaucām policiju. Telefons bija nomests vietā, kur notika incidents. Tikām sveikā cauri tikai ar vienu pēdas saišu locītavas sastiepumu, bet bail iedomāties, kas varēja notikt un kā viss būtu izvērties, ja viņš uzbruktu mums meža vidū, kur satikāmies pirmoreiz. Visi dabas mīļotāji, kuriem arī brīvdienās patīk doties pastaigās pie dabas krūts, īpaši Gailīšu mežā, esiet piesardzīgi!!!" mudina Edīte

Cilvēki komentāros norāda- labi, ka viss beidzies gana veiksmīgi un iesaka doties sievietei uz policiju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas