Kāpēc Kristapam Zutim patīk nēsāt caurus kreklus?

tautaruna.lv 18.marts 2023, 22:30
 
Ekrānuzņēmums/TV3
Realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” jaunās sezonas vieni no spilgtākajiem dalībniekiem ir bokseris Kristaps Zutis un digitālā satura veidotāja Elīna Pakalne. Par pāra attiecībām pirmās ziņas iznāca pagājušā gada sākumā, bet oficiāli abi savu mīlestību publiskoja gada nogalē.

Jaunākajā sērijā abi balodīši baudīja mājas dienu, kurā Kristpas atzinās, ka mīl gatavot un aizliedza Elīnai izmest kādu vecu, saplēstu kreklu. Kāpēc?

Kristaps ir pazīstams ar savu bravūru un tiešumu, bet viņā slēpjas arī romantiķis un saimnieciska dvēsele. Vienā no šova sērijām, abi mīlnieki baudīja dienu mājās, kurā Kristaps gatavoja pusdienas, bet Elīna kārtoja drēbes. Mierīgais Kristaps drīz vien viegli aizsvīlās uzzinot, ka Elīna vēlas kādu no viņa krekliem mest ārā:

Šo kreklu man uzdāvināja Gints Valdmanis. Mēs viņu nemetīsim. Es viņu vilkšu uz treniņiem un visu savu atlikušo dzīvi. Kamēr krūšu gali nebūs redzami, tikmēr es viņu vilkšu. Man viņu uzdāvināja. Atšujies!

Elīna atzīst, ka viņai ir kauns par puiša saplēsto kreklu, minot, ka tas rada sliktu iespaidu par viņu. “Tu izskaties kā bomzis!” Elīna atcērt.

Vai viņai izdosies pa kluso izmest kreklu? Un ko par to teiks Kristaps? Realitātes šovs “Slavenības. Bez filtras” no pirmdienas līdz ceturtdienai 19.25, kanālā STV Pirmā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:24

Jaunākās diskusijas