Pēc teātra izrādes dziedātāja no "fana" saņem nopietnus draudus

tautaruna.lv 11.marts 2023, 16:30
 
Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix/Leta
Britu dziedātāja Šerila Kola "The Lyric Theatre" Londonā piedaloties izrādē "2:22 A Ghost Story" (2:22 Spoku stāsti) saņēmusi vairākas nopietnas draudu vēstules, vēsta "The Sun".

Kā ziņo medijs, tad dziedātāja saņēmusi vairākas sev adresētas dāvanas no faniem, tai skaitā arī tādas, kas rada nopietnus drošības draudus.

Izrādās, ka popzvaigznei, kāds "fans" ir vairākkārtīgi nosūtījis ziedus, kuriem pievienojis klāt vēstules, kurās izteikti draudi.

Tiek ziņots, ka 39 gadus veco dziedātāju jau gadiem ilgi vajā dažādi uzmācīgi fani un šī nav pirmā reize, kad viņa ir saņēmusi šāda rakstura vēstules.

"Ir vismaz viens nejēga, kurš ir sūtījis diezgan pretīgas un satraucošas vēstules. Mēs viņai tās neesam rādījuši, tās [vēstules] ir pievienotas klāt ziediem, kurus cilvēki atstāj pēc izrādēm," saka avots, kas nevēlējās atklāt savu identitāti.

"Šerilai katru vakaru ir pietiekami daudz, par ko padomāt uz skatuves [...] tāpēc ir veikti dažādi pasākumi, lai pastiprinātu drošību." Lai parūpētos par zvaigznes drošību, ir norīkot vairāki miesassargi, kas seko līdzi Šerilas gaitām it visur.

Šerila Anna Kola ir angļu dziedātāja, dziesmu autore, dejotāja un modele. Viņa savu karjeru uzsāka 2002. gadā, kad grupas "Girls Aloud" sastāvā piedalījās britu realitātes šovā "Popstars The Rivals".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:31

Jaunākās diskusijas