Asa sižeta filmas cienīgi notikums - vīrietis uzbrūk stjuartei un vēlas nonāvēt visus lidmašīnas pasažierus

tautaruna.lv 11.marts 2023, 17:00
 
unsplash.com
Viena vīrieša neapdomīgā rīcība teju izraisīja visu lidmašīnas pasažieru bojāeju, vēsta "The Sun".

Aviokompānijas "United Airlines" iekšzemes lidojums no Losandželosas uz Bostonu varētu šķist filmas cienīgs. Tomēr lidmašīnas pasažieriem un apkalpei tas radīja ne mazums vien satraucošus un baiļu pilnus momentus.

Pasažieris vārdā Fransisko Severo Torress nezināmu iemeslu dēļ centās atvērt lidmašīnas avārijas izeju, kad tā atradās augstu debesīs.

Par laimi vīrietim tas neizdevās. Lidmašīnas apkalpe pamanot notiekošo, to, ka avārijas izejas durvju rokturis nav pilnīgi noslēgts, ātri vien atskārta, kas ir vainīgais.

Stjuarti ziņoja pilotiem par notikušo un aicināja pēc iespējas ātrāk nonākt galamērķī, jo pastāv briesmas. Cenšoties aizturēt bīstamās situācijas izraisītājus, Fransisko pamatīgi noskaitās un centās sadurt stujarti ar paša darinātu ieroci.

Viņš centās iedurt stjuartei kaklā uz pusēm pārlauztu karoti. Par laimi situāciju palīdzēja atrisināt citi lidmašīnas pasasažieri un neviens necieta. Vīrietis policijai atzina, ka bija devies uz tualeti, lai pārlauztu uz pusēm karoti un izgatavotu ieroci. Pēc tam, kad viņš to bija paveicis, vīrietis nolēma atvērt avārijas izeju un izlekt no lidmašīnas. Fransisko atklāja, ka viņš zin, ja atvērs šo izeju, tad visi lidmašīnā esošie cilvēki ies bojā.

Savukārt stujartei viņš ir uzbrucis, jo uzskatīja, ka viņa vēlas viņu nogalināt.

Lai savaldītu satrakojušos vīrieti, iesaistījās veseli seši pasažieri.

Šobrīd Fransisko ir izvirzītas apsūdzības par mēģinājumu iejaukties lidojuma apkalpes darbā, izmantojot asu priekšmetu, kā arī cenšanos atvērt avārijas izeju. Viņam draud bargs cietumsods un naudas sods līdz 250 000 ASV dolāru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:16

Jaunākās diskusijas