Klajā nāk šokējoša informācija par prinča Viljama uzbrukumu brālim

tautaruna.lv 13.janvāris 2023, 1:00
 
Reuters/SCANPIX/LETA
Vēl pirms pie pircējiem nonākuši prinča Harija memuāri par dzīvi karaliskajā ģimenē, klajā nākuši šokējoši jaunumi par prinča Viljama uzvedību strīda laikā ar brāli.
Kā vēsta britu tablīds "The Mirror", tad reiz prinča Viljama un Harija starpā izcēlies strīds par Saskesas hercogienes Meganas Mārklas uzvedību. Princis Harijs memuāros esot atklājis, ka šī strīda laikā piedzīvojis fizisku uzbrukumu no brāļa.

Kā apgalvots memuāros, tad incidents noticis 2019.gadā Londonā. Viljams saķēris Hariju aiz apkakles, saplēsis viņa ķēdīti un nogāzis zemē. Princim Harijam bijuši redzami ievainojumi uz muguras.

Pēc tam Viljams apgalvojis, ka Harija sieva Megana Mārkla ir rupja, sarežģīta. Viss atbildis komentāriem, ko par savu sievu princis Harijs līdz šim lasījis britu tabloīdos, kas teju katru nedēļu publicējuši kādu negatīvu stāstu par Meganu Mārklu.

"Es piezemējos uz suņa ēdiena bļodas, kas saplīsa zem manas muguras. Es mirkli gulēju uz grīdas, tad piecēlos kājās," klāsta Harijs.

Princis apgalvo, ka Viljams mudinājis viņam sist, taču Harijs atteicies to darīt, un pēc brīža brālis atvainojies. Tāpat Viljams mudinājis Hariju nestāstīt sievai par notikušo.

"The Mirror" lūdzis Kensingtonas pili komentēt šo situāciju.

Jau vēstīts, ka prinča Harija memuāri pie lasītājiem nonāks 10.janvārī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas