Lato Lapsa ieinteresējies par Levita frizūru; lūdz lasītāju viedokli

tautaruna.lv 13.janvāris 2023, 10:30
 
pixabay.com
Lato Lapsa, rakstot grāmatu "Valstsgribis", sastapies ar jautājumu: vai tiešām Levits Covid 19 pandēmijas laikā mēnesi nav bijis pie friziera?

"Twitter" ierakstā Lato Lapsa raksta: "Man ļoti interesētu Jūsu viedoklis, potenciālie "Valstsgribja" lasītāji (un arī nelasītāji, tas nemaz nav tik svarīgi). Kā Jums šķiet - vai cilvēks attēlā pa kreisi, mēnesi neapmeklējot frizieri, varētu izskatīties kā cilvēks attēlā pa labi?"

Starp komentētājiem un žurnālis izceļas diskusija: "Ja nogriež matus mājās tad var." Lato: "Protams. Bet, ja apgalvo, ka šķēres redzējis tikai televizorā…"

"Vēlreiz paskatījos. IMO tiešām šis bildes vien nav pierādījums. Pa kreisi mati ir atglausti un iztaisnoti ar kopšanas līdzekļiem un aizmugurē nekā nav. Es kā cilvēks ar lokainiem matiem droši zinu, ka tikpat vecs tas pats griezums iztaisnots vnm ir garāks kā salokots. Te -otrādi" Lato: " Protams, ka nav pierādījums. Mani vienkārši interesē citu cilvēku viedoklis. Pierādījumi būs grāmatā “Valstsgribis”."

Raivis secina: "Protams, ka visi viņi apmeklēja frizieri kovida laikā. Atliek apskatīties Kariņa bildes. Neviens nebija apaudzis. Kalvītis iemanījās „pats” sevi apgriezt!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas