Latviešu astrologs prognozē, kad gaidāms būtisks pavērsiens karā Ukrainā

tautaruna.lv 13.janvāris 2023, 5:00
 
Reuters/SCANPIX/LETA
Šī gada 24.februārī aprit gads kopš Krievijas atkārtotā iebrukuma Ukrainā. Sertificēts astrologs Jānis Bēniķis prognozējis, kad karā gaidāms būtisks pavērsiens.

"Tad, kad šis konflikts sākās, es apmēram divus mēnešus aktīvi pētīju jautājumu par to, kad beigsies karš, mēģinot atrast metodi, kas ļautu noteikt potenciālo sākumu un beigas," TV24 raidījumā "Uz līnijas", atbildot uz skatītājas jautājumu par to, kad šis karš varētu beigties, norādījis J.Bēniķis. "Diemžēl, izmantojot visus tehniskos līdzekļus, neizdevās atrast metodi, kas tiešām strādātu. Skatoties vēsturē, kad sākt rakt augšā, tu redzi, ka Krievija faktiski visu laiku ir militārā konfliktā ar kādu. Līdz ar to nav stabila un ilgstoša miera atskaites punkta. Tā valsts visu laiku karo, viņai nav norauts stopkrāns," skaidrojis astrologs.

"Bet būtisks pavērsiens noteikti ir gaidāms martā, tāpēc ir jāskatās, kas notiks februāra beigās, marta sākumā. Tā būs ļoti spēcīga indikācija, kas noteiks vai nu viss iet uz labo pusi, vai viss paliks vēl sliktāk, " TV raidījumā uzsvēris J.Bēniķis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:41

Jaunākās diskusijas