Pamatīgi sabojā Latvijas mūziķa auto, jo viņš pauž atbalstu Ukrainai

tautaruna.lv 13.janvāris 2023, 3:00
 
Aivars Ķesteris/F64
Kāds vīrietis uz automašīnas vējstikla piestiprinājis uzlīmi Ukrainas atbalstam, kas bijis par iemeslu tam, ka kāds garāmgājējs nolēmis automašīnu sabojāt, vēsta “Degpunktā”.

Miķelis ir ģitārists, un Vecgada vakarā, lai arī piekusis no trešā koncerta, bet gandarīts, devās mājup. Pienākot pie maksas stāvvietā Jaunielā novietotās mašīnas, vīrieti sagaidīja nepatīkams pārsteigums.

Apskādētā auto īpašnieks Miķelis stāsta, ka uz spēkrata priekšējā stikla viņam kopš kara sākuma ir Ukrainu atbalstoša un Krievijas režīmu noliedzoša uzlīme, kas kādam, acīmredzot, nepatika, kamdēļ viņam uz mašīnas virsbūves iegravēts “Z” burts. Tāpat pārdurta riepa.

Miķelis gan sākotnēji nodarīto skādi nemaz nav ievērojis. Sēdies autosalonā un braucis. Stūrēšana esot bijusi savāda, un Miķelis nesaprot, kā vispār izdevies tikt līdz mājām. Varbūt caurdurtajā riepā bija palicis naža gals, kas pa ceļam izkritis, jo caurums bijis pamatīgs un gaisam vajadzēja pazust jau pēc pirmajiem nobrauktajiem metriem.

Diemžēl stāvlaukumā nav uzstādītas videonovērošanas kameras, kas palīdzētu ātrāk atrast vaininiekus, bet Miķelis neatmet cerības. Jauna riepa maksās 80 eiro, kā arī ir jārēķinās ar papildu izdevumiem par pulēšanu un krāsošanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas