Atklāts iemesls, kāpēc karalis Čārlzs III atsakās atbildēt uz dēla zvaniem

tautaruna.lv 5.decembris 2022, 17:30
 
Dutch Photo Press/SCANPIX/LETA
Neilgi pēc pirmās atvases nākšanas pasaulē, Saseksas hercogi - princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla- paziņoja par atteikšanos no karalisko pienākumu pildīšanas. Lai gan šis lēmums viņiem deva brīvību un profesionālajā ziņā vairs nesaistīja ar britu karaļnamu, tomēr arī finansiāli tas krietni ietekmēja pāra rocību. Kā izrādās, tad šī iemesla dēļ princis Harijs mēģinājis sazināties ar savu tēvu, kurš kāda brīdī vienkārši pārtraucis atbildēt uz dēla zvaniem.
Kāda britu karaļnamam pietuvināta persona pastāstījusi medijiem, ka savas dzīves laikā karaliene Elizabete II bija tā, kura centās uzturēt mieru starp dēlu Čārlzu un mazdēlu Hariju. Tiesa, arī karalieni satraucis tas, ka viņas dēls pārstājis atbildēt uz dēla zvaniem, raksta "The Mirror".

Tiesa, kā izrādās, tad iemesls šādai rīcībai meklējams tajā, ka katrā sarunā Harijs mēģinājis pieskarties tēmai par finansēm un lūdzis palīdzību arī tēvam. Nesaņemot cerēto atbalstu, viņš par savām problēmām informējis arī karalieni.

Tāpat skandalozajā intervijā O.Vinfrijai Harijs nenoliedza, ka pēc atteikšanās no karalisko pienākumu pildīšanas viņam pātraukts viss no ģimenes nākušas regulārais finansiālais atbalsts. Turklāt tēvs pēdējā laikā lūdzis, lai dēls viņam sūta tikai e-pastus.

Iespējams, ierobežotie finanšu līdzekļi ir viens no iemesliem, kāpēc Harijs un Megana slēguši līgumus ar tādām lielām kompānijām kā Spotfy un Netflix.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:21

Jaunākās diskusijas