Sieviete brīdina par pirkumu veikalā "Lidl"

tautaruna.lv 5.decembris 2022, 7:00
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Benita priecājās, uzzinot, ka apkaimē tiks atklāts “Lidl” veikals. Ar vīra kungu bode apmeklēta jau vairākkārt un nu beidzamajā reizē nolemts iegādāties lukturīti. Pārbraucot mājās, pāris atvēris lukturīša iepakojumu un sapratis, ka to nevarēs izmantot, vēsta raidījums "Bez Tabu".
Lukturīša komplektā neietilpst ne akumulators, ne arī lādētājs. Benitas kundzes smejoties atklāj, ka nopirkusi rotaļlietu par 14 eiro, ko neesot iespējams izmantot.

Ģimene tajā pašā dienā devās atpakaļ uz “Lidl” veikalu, tur paziņots, ka preci atpakaļ nepieņems, akumulatorus veikalā neesot iespējams iegādāties. Veikala darbinieki pensionāriem ieteikuši vajadzīgo meklēt internetā, kā arī esot atteikušies veikt pasūtījumu pensionāru vārdā, kaut Benitas kundze bija ar mieru preces iegādes izdevumus apmaksāt.

Tā vietā ģimenei ieteikts doties uz citiem veikaliem. Benita ar vīru tā arī rīkojušies, taču citu zīmolu veikalos nebija iespējams palīdzēt, jo tur netirgo “Lidl” iegādātā lukturīša zīmola preces.

Benitai stāstīts, ka uz iepakojuma ar dzelteniem krustiem norādīts uz neiekļautajām sastāvdaļām un ka preces aprakstā tas norādīts. Tiesa, tik sīku druku sirmgalve var izlasīt tikai un vienīgi ar palīglīdzekļiem.

Veikala pārstāve norāda, ka preču piedāvājums mainās divas reizes nedēļā un tiešām ir iespējama situācija, kad, piemēram, akumulatori netiek tirgoti.

Zane Neļķe, “Lidl” pārstāve, skaidro: "“Lidl” piedāvā dažādas preces. Ir preces, kuru komplektos jau ir akumulatori un arī lādētāji, ir tādas, kuru komplektos tie nav iekļauti. Piedāvājumi mainās pirmdienās un ceturtdienās, tādēļ ir iespējamas situācijas, ka veikalā nav iespējams iegādāties akumulatorus un lādētājus. Arī internetā ir iespējams iegādāties šīs preces. Uz iepakojuma ir norādīts, ka akumulators un lādētājs nav iekļauts komplektā, ja rodas jautājumi, var vērsties pie darbiniekiem."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:31

Jaunākās diskusijas