Skat, ko ekskluzīvu par 150 eiro pārdod Kambalu pāris

tautaruna.lv 1.decembris 2022, 2:30
 
Gints Ivuškāns/ F64 Photo Agency
Visai ekskluzīvu iespēju saviem kvēlākajiem faniem sagatavojis Kambalu pāris. Proti, šonedēļ sociālajā tīklā instagram Olga Kambala publicējusi ierakstu, kurā informē, par kādu summu pārdod pēdējos eksemplārus grāmatai par Kasparu Kambalu.

Kā liecina dāmas publikācija sociālajā tīklā instagram, tad pēdējie eksemplāri šim izdevumiem tiek pārdoti par 150 eiro. Tiesa, šie ir ļoti īpaši grāmatas eksemplāri - tajos ietverti īpaši Kaspara Kambalas novēlējumi.

O.Kambala publikācijā arī norādījusi, ka šīs ir pēdējās grāmatas, tās vairs neizdod un nekur nav nopērkamajas jau 7 gadus.

Ekrānšāviņš no instagram

Grāmata "Kambala..., āmen!" izdota 2014.gadā.

«Grāmatanav par profesionālo sportu, tā ir par cilvēka spēku un vājumu, kas nosaka izvēles, likteņus, ceļu un diemžēl - arī grāvjus... Daudziem sportista laikabiedriem viņa atklāsmes sagādās pārsteigumu, ļoti daudziem - pārdomas. Daži nekad vairs nedos viņam roku, citi būs apvainojušies, vēl kādi - paliks nikni līdz kapa malai...» grāmatas anotācijā raksta Armands Puče.

«Vienreiz es šo grāmatu izlasīju, otrreiz pārlasīt vairs nevarēju, jo emocionāli tas bija ļoti grūti. Sarunās ar Armandu man visa sava dzīve bija jāizdzīvo vēlreiz, un tas nebija viegli -, jo es biju ļoti godīgs, es nemēģināju slēpties, un es neliekuļoju. Es necentos un nekad arī neesmu centies nevienam izpatikt un teikt to, ko kāds varbūt grib dzirdēt. Es gribu un varu atļauties teikt to, ko domāju, un es zinu, ka daudziem, kuri šo grāmatu lasīs, tas būs šokējoši,» saka grāmatas galvenais varonis Kaspars Kambala, norādot, ka viņš nevienu nav aprunājis, tikai atklāti izstāstījis savu dzīvi - kas ir bijis, kā ir bijis. Un šai dzīvesstāstā, protams, ir pieminēti arī tie cilvēki, kuri kādā konkrētā dzīves posmā ir bijuši viņam līdzās," intervijā žurnāliste S.Raitai 2014.gadā norādīja K.Kambala.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:37

Jaunākās diskusijas