Nofilmē, cik drausmīgi DPD rīkojas ar klientu paciņām

tautaruna.lv 1.decembris 2022, 0:30
 
Kaspars Krafts/F64
Sociālā vietnē “TikTok” publicētajā video redzami divi jaunieši un daudzas jo daudzas kurjerpakalpojumu sniedzējam “DPD” uzticētas paciņas. Jaunieši nevīžīgi izturas pret sūtījumiem un nekautrējas tos mētāt, vēsta "Bez Tabu".

Darbinieki sevi filmējuši paši un translējuši notiekošo tiešraidē. Tiešraides fragmentu kāds ierakstījis un pārpublicējis citos kontos. Video skatīts vairāk nekā piecdesmit tūkstošu reižu. Komentāros lasāms skatītāju sašutums.

“Bez Tabu” rīcībā esošā informācija liecina, ka video uzfilmēts šķirošanas cehā Jelgavā. Abi jaunieši salīdzinoši neilgi rūpējas par sūtījumu šķirošanu. Kā stāsta “DPD Latvija” vadītājs Jānis Grants, viņi ir apakšuzņēmēja piesaistīti.

"Mēs atpazīstam, ka tas noticis Jelgavā. Darbinieki arī mums ir zināmi. Izvērtējot apstākļus, ir skaidrs, kuri tie ir bijuši, kādi bija viņu motīvi. Protams, mēs nosodām šādu apiešanos ar sūtījumiem, tā nav mūsu ierastā prakse, tā mēs nedarām. Mums ir pamatotas aizdomas, ka šeit cilvēki varbūt meklējuši piecu minūšu slavu. To ir sasnieguši. Mēs šobrīd izvērtējam turpmāko sadarbību ar viņiem. Skatīsimies, kā tas viss ies uz priekšu," viņš saka.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas