Bijušais tieslietu minists Rasnačs pamana ko neparastu Pasaules kausā futbolā

tautaruna.lv 1.decembris 2022, 11:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Bijušais tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs, spriežot pēc viņa komentāriem mikroblogošanas vietnē "Twitter", ir kaislīgs futbola fans. Viņš Pasaules kausā futbolā, kas šobrīd notiek Katarā, ir pamanījis ko neparastu.

Proti, Pasaules kausa futbolā rezultātu tablo rotā mūsu Auseklītis jeb Austrumu tautās atzītā Rīta zvaigzne. Par to bija sajūsmā ne tikai futbola fani:

"Un sarkanbaltais tik latvisks izskatās!"

"Sarkanbaltais riktīgi latvisks, auseklīti gan nebiju pamanījusi".

Portāls NRA jau rakstīja, ka sākoties Pasaules kausam, četru gadu nozīmīgākais notikums futbola dzīvē beidzot ir sagaidīts. Kad tika paziņots, ka Krievija Pasaules kausa rīkošanā ieguldījusi 15 miljardus dolāru, daudzi šausmās saķēra galvas. Bet ko gan viņiem darīt pašlaik, kad, saskaņā ar finanšu konsultāciju uzņēmuma Front Office Sport aplēsēm, tiek ziņots, ka Katara finālturnīra rīkošanā ieguldījusi aptuveni 220 miljardus dolāru - piecas reizes vairāk nekā visu beidzamo septiņu finālturnīru rīkotāji kopā ņemti? Astronomiskajiem tēriņiem ir saprotams izskaidrojums. Katarā viss bija jābūvē no pilnīgas nulles. Un tas attiecas ne tikai uz astoņiem stadioniem (divi no tiem gan piedzīvojuši vien pamatīgu rekonstrukciju), kuru celtniecību būtiski sadārdzināja prasība ierīkot gaisa kondicionēšanas iekārtas, bet arī bāzēm un treniņu laukumiem, ko tagad izmanto 32 valstu izlases, kas ieradušās Katarā. Lai godam uzņemtu viesus, tika uzbūvēta jauna lidosta, ierīkota metro sistēma, kas sastāv no trim atzariem, uzbūvētas jaunas viesnīcas un šosejas. Vairāk šeit:

Pēc skandāliem laiks futbolam: Katarā sācies Pasaules kausa finālturnīrs

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 2

 
Anonīms
 

das ist pizdohen ! ja Rasnačs nezina tad tas auseklis ir atnācis no austrumiem.

1.decembris 2022, 11:41 Atbildēt

Būtu kaut ko neparastua atradis maksātnespējas likumā,ka uz to brīdi bija samilzis ar superneatbild;etiem jau tājumiem,bet nē,šīs švauksts kaut ko futbolā atradis.Rasnača kungs jūs gad;ijumā neesiet pilnībā nožēlojams??? Un Kuras partijas šo švaukstu bija iebīdījušas tieslietu ministra amatā??Kauns Latvijai,kauns!!!

2.decembris 2022, 21:19 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:59

Jaunākās diskusijas