Bijušais Krievijas domes deputāts: Putins nosvinējis savu pēdējo dzimšanas dienu savā mūžā

Portāls nra.lv 9.novembris 2022, 16:15
 
F64
Bijušais Krievijas domes deputāts Iļja Ponomarjovs, kurš devās trimdā Vladimira Putina un Kremļa politikas dēļ, uzskata, ka Krievijā briest dumpis.

I. Ponomarjovs Ukrainas televīzijas kanālam "Freedom" sacīja, ka protestus sāks Krievijas armijas vajadzībām mobilizētie, kuri bez ieročiem un apmācības tika nosūtīti uz karu Ukrainā.

“Es saku, ka Putins pats sev rok bedri," teic I. Ponomarjovs.

Viņš vairs nešaubās par V. Putina dzīves neizbēgamo galu. Jautājums ir tikai par to, cik ātri tas viss notiks. Opozicionārs arī atzīmēja, ka saasinājumi Krievijas Federācijā atkārtosies vairākas reizes. "Mans optimisms un pesimisms ir tikai par laiku, kad tas notiks, nevis par faktu. Esmu pārliecināts, ka neģēlis tiks piebeigts... Es jau kara sākumā teicu, manuprāt, Putins šā gada 7. oktobrī nosvinēs savu pēdējo dzimšanas dienu. Es pieturos pie šīs prognozes. Es domāju, ka gaidāmi vairāki protesta viļņi. Viens būs uzreiz pēc ziemas - pavasara sākumā, aprīlī-maijā. Otrais vilnis būs vasaras beigās, un man šķiet, ka mums tam ļoti labi jāsagatavojas, jo mums, Krievijas opozīcijai, nevajadzētu gaidīt, kad mums garām vienkārši aizpeldēs Vladimira Vladimiroviča līķis...,» sacīja I. Ponomarjovs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:37

Jaunākās diskusijas