Ilze Liepa atbalsta karu Ukrainā un sajūsminās par Putinu

tautaruna.lv 9.novembris 2022, 1:00
 
Ekrānšāviņš no video
Latviešu baletdejotāja Māra Liepas meita, 58 gadus vecā Ilze Liepa, kļuvusi par YouTube šova "Эмпатия Манучи" jauno varoni. Sarunā ar raidījuma vadītāju Vjačeslavu Manučarovu balerīna kārtējo reizi atbalstīja tā dēvētās "speciālās militārās operācijas" rīkošanu Ukrainā.
"Mums ir bezgala paveicies, ka mums ir tāds līderis kā Vladimirs Vladimirovičs Putins, kurš kalpo savai tēvzemei ​​un ir uzticīgs savam pienākumam," sacīja Ilze Liepa.

24. februārī Ilze tiešraidē klausījās Putina runu par kara sākumu, un šodien viņa priecājas, ka, it kā, pateicoties Krievijas armijas uzvarām, valstī joprojām ir iespējams dzīvot, strādāt un veidot radošus plānus. "Manā vidē paviršības praktiski nav. Visi mani draugi piedalās mūsu militārajā operācijā, visi ar domām ir tur," sacīja Liepa.

Kāpēc latviešu izcelsmes māksliniece atbalsta karu? Viņa nešaubās, ka Putins runā patiesību. Lai gan baletdejotāja zina, ka, no otras puses, krieviem saka, ka "mēs esam apmuļķoti un Kremlis mums aizmiglojis smadzenes", taču viņa to sauc par katra paša izvēli.

"Mēs visi ļoti labi saprotam. Tagad notiek konfrontācija starp mūsu dziļajām jēgām un vērtībām. Diemžēl Ukraina ir kļuvusi par kaulēšanās punktu. Atvainojiet, man tur ir daudz draugu, es ļoti mīlu šo reģionu, es tur visur esmu uzstājusies - Doņecka, Dņepropetrovska, Kijeva, Ļviva - tās ir visas pilsētas, ar kurām saistās manas radošās dzīves daļas, tāpēc ir ļoti skumji, prieka no nelaimēm nav, bet citas izejas mums nav,” uzskata Ilze.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:05

Jaunākās diskusijas