Rajevs izsakās, vai var ticēt stāstiem par Putina slimībām

tautaruna.lv 9.novembris 2022, 17:30
 
Scanpix
Pēdējo nedēļu laikā ar zināmu regularitāti dažādos pasaules medijos parādījušies raksti par iespējamām Krievijas prezidenta Vladimira Putina veselības problēmām. Turklāt runas par iespējamo saslimšanu ar onkoloģisku slimību pastiprinājis attēls, kurā redzamas roka, kas kļuvusi zilgana. Par to, vai var ticēt stāstiem par Putina slimībām, izteicies arī militārais analītiķis, NBS rezerves pulkvedis Igors Rajevs.
Kā TV24 raidījumā "Speciālizlaidums" norādīja I.Rajevs, tad "ja kaut 10% no tā, kas par viņu ticis stāstīts būtu patiesība, es domāju, ka viņš jau sen ir miris, tad viņa vietā darbojas manekens, ko vada kāds cits. Neviens no tādiem stāstiem nevainagojas ar panākumiem," skaidro I.Rajevs.

Jau vēstīts, ka medijos arī parādījušās ziņas par iespējamiem V.Putina dubultniekiem. Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes priekšnieks Kirilo Budanovs paziņojis, ka Putinam varētu būt 3 dubultnieki.

"Šobrīd mums ir informācija par trim dubultniekiem, bet cik precīzi viņu ir, mums nav zināms," norāda Ukrainas militārpersona.

Viņš arī piebildis, ka dažādos video uzņēmumos ir redzamas reizes, kad Putina vietā stājušies dubultnieki. "Ir redzamas atšķirības gan auguma garumā, gan žestos, kas katram cilvēkam ir unikāli. Pēdējā reize, kad izmantots dubultnieks ir laikā, kad Putins devies uz vizīti Irānā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:13

Jaunākās diskusijas