Ušakovs par Saskaņu vēlēšanās: Mēs dabūjām pa seju

tautaruna.lv 9.novembris 2022, 12:15
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Partijai Saskaņa 1.oktobrī notikušajās Saeimas vēlēšanās, lai iekļūtu parlamentā, pietrūka aptuveni 1700 balsu, raidījuma TČK ēterā atzina Eiropas Parlamenta deputāts, viens no Saskaņas līderiem Nils Ušakovs. Viņš pārliecināts, ka notikušajā partija var vainot tikai sevi, vēsta rus.lsm.lv.

Ušakovs atzīmēja, ka, ja partija būtu pārvarējusi piecu procentu slieksni, kas nepieciešams, lai iekļūtu Saeimā, tā būtu saņēmusi aptuveni septiņus līdz astoņus mandātus. Taču sanāca citādi - partijai pietrūka aptuveni 1700 cilvēku balsis.

"Tā ir tikai mūsu vaina," sacīja Saskaņas līderis, skaidrojot, ka neiekļūšana Saeimā ir partijas pieļauto kļūdu un neizpildīto solījumu rezultāts.

"Mēs pievīlām savus vēlētājus. Tagad mūsu ideju Saeimā neviens nepārstāv, bet pieprasījums pēc tās ir bijis un būs. Latvijā vienmēr ir bijis pieprasījums pēc sociāli atbildīgas politikas, kurā mierā dzīvo latvieši un krievvalodīgie. Mēs bijām salīdzinoši veiksmīgi šīs idejas pārstāvji, un tagad mūsu pienākums ir atgūt to cilvēku uzticību, kuri mums uzticējās," sacīja Ušakovs.

"Pēc notikušā dabūjām sitienu pa seju. Jāpieceļas, jānomazgājas, jāsalabo saplēstās bikses," sacīja politiķis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas