Galkins koncertos prasa papildus apsardzi un paziņo, ka nekad nestrādās Krievijā

tautaruna.lv 31.oktobris 2022, 12:15
 
Tass/Scanpix/LETA
Krievijas humorists un televīzijas raidījumu vadītājs Maksims Galkins ieviesis savā raiderī jeb prasību sarakstā koncerta organizatoriem. Galkins priekšplānā izvirzījis savu drošību, lūdzot pastiprinātu apsardzi, kā arī sacījis, ka Krievijā nestrādās nekādos apstākļos.
Kā ziņo Mash, tagad uzaicināt slavenu šovmeni izmaksā nedaudz lētāk nekā iepriekš - 100 tūkstošus eiro.

Agrāk vakars ar Galkinu maksāja 120 tūkstošus eiro.

Galvenās Maksima Galkina prasības raiderī: pastiprināta drošība, personīgais viesmīlis un pilnīgi dati par klientu un viņa ģimeni, lai viņam nebūtu jāizklaidē kāds "nepareizs" cilvēks.

Tāpat Galkina raiderī teikts, ka viņš ceļo biznesa klasē. No produktiem komiķis priekšroku dod veselīgiem mazkaloriju ēdieniem, piemēram, vārītai mēlei, svaigai maizei un dažādiem augļiem. No dzērieniem Galkinam garšo ūdens un skotu viskijs Macallan.

"Ja apmetos pilsētas labākajā viesnīcā, paēdu garšīgus ēdienus un strādāju ērtā koncerta vietā, man ir labs garastāvoklis un koncerts izdodas lielisks. Ja dzīvoju nezin kur un izsalcis kāpju uz skatuves, tad nekas labs nesanāks, un publika pametīs šo koncertu neapmierināta," tā Maksims skaidroja, kāpēc viņa raideris ir tik detalizēts un tajā pieminētas pat mazākās detaļas.

Vēl raiderī teikts, ka mākslinieks piekrīt strādāt tikai uzticamiem klientiem. Pirms viņš piekrīt uzstāties, viņam un viņa koncerta direktoram ir jāiepazīstas ar dokumentāciju par klientu, lai izlemtu, vai piekrist koncertam vai nē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas